Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Δράση στο Σύνταγμα ενάντια στο διεθνές σύμφωνο μετανάστευσης και την ενοχική σιωπή της ακροδεξιάς (φωτορεπορτάζ)




Σήμερα το μεσημέρι κλιμάκιο συναγωνιστών πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στους πιο κεντρικούς δρόμους των Αθηνών ενάντια στην «Συνθήκη του ΟΗΕ για την μετανάστευση» που αποτελεί την οριστική ταφόπλακα στην συντελούμενη γενοκτονία της Ελλάδος αλλά και όλων των ευρωπαϊκών εθνών. Το σύμφωνο αυτό διευκολύνει ακόμα περισσότερο τις διαδικασίες εισόδου για τις ορδές των λαθρομεταναστών που κατακλύζουν την πατρίδα μας και οδηγεί σε de facto ταύτιση μετανάστευσης και λαθρομετανάστευσης.

Οι συζητήσεις για τις υπογραφές αναμένονται στις 10-11 Δεκεμβρίου και η «κοινή γνώμη» φαίνεται να έχει πλήρη άγνοια των καταστροφικών εξελίξεων. Συνένοχος σε αυτήν την αποσιώπηση αλλά και απόκρυψη αυτής της τεραστίων διαστάσεων προδοσίας είναι και η κοινοβουλευτική ακροδεξιά η οποία, αντί να καταγγείλει το νέο έγκλημα και να καλέσει με μαζικές κινητοποιήσεις για την ανατροπή του ψηφίσματος, προτίμησε, ως είθισται, να δώσει «βροντερό παρών» σε ένα ακόμα μνημόσυνο. Αντί να ενδιαφερθεί, έστω και για τα μάτια του εκλογικού της σώματος, για τις καταστροφικές τρέχουσες εξελίξεις προτίμησε ένα τυπικό «μνημόσυνο δημοσίων σχέσεων» και να τιμήσει την μνήμη των αγωνιστών της εν Ελλάδι Αγγλοκρατίας.

Οι συναγωνιστές ξεκίνησαν την ενημερωτική δράση ανηφορίζοντας την Οδό Σταδίου για να μεταβούν εν συνεχεία στην Ερμού και στους πέριξ κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας. Καθ’ όλη την διάρκεια της παρουσίας τους φώναξαν συνθήματα που δόνησαν την «ήσυχη» και ανιαρή ατμόσφαιρα του κέντρου μοιράζοντας ταυτόχρονα ενημερωτικά φυλλάδια και πετώντας φειγ βολάν.













Ακολούθως παραθέτουμε το περιεχόμενο των ενημερωτικών φυλλαδιών και των συνθημάτων στα φειγ βολάν.





Η ενημερωτικού – αφυπνιστικού χαρακτήρα δράση μας ολοκληρώθηκε στην πλατεία Συντάγματος. Όπως διαπίστωσαν όλοι οι παριστάμενοι συναγωνιστές, οι πολίτες ήταν πλήρως ανενημέρωτοι για το ζήτημα, γεγονός που πιστοποιεί την αναγκαιότητα τέτοιας υφής ενημερωτικών δράσεων από εθνικοσοσιαλιστικές και εθνικιστικές συλλογικότητες.  Παρ’ όλα αυτά τόσο η κοινοβουλευτική ακροδεξιά όσο και οι αυτόνομες συλλογικότητες αρκούνται σε ρόλο παρατηρητή. Η σιωπή τους ισοδυναμεί με συνενοχή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Πολεμιστές της Ευρώπης: Michael Wittmann και Balthazar Woll

Η Ευρώπη είναι η πατρίδα της Λευκής Άριας Φυλής και η ιστορία της Ευρώπης είναι στολισμένη με αμέτρητα παραδεί...