Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Η ποινικοποίηση του φυλετισμού και η αυτοχειρία του λευκού ανθρώπου





Γράφει ο Απολλώνιος

Ο λόγος για τον οποίο ο φυλετισμός διώκεται και πολεμείται τόσο λυσσωδώς από το απάνθρωπο, εκμεταλλευτικό Παρασιτικό τοκογλυφικό Σύστημα είναι ότι μία ενδεχομένη αφύπνηση των Λευκών Λαών δια της συνειδητοποιήσης και αποδοχής της τεράστας ζωτικής σπουδαιότητας του Φυλετικού Παράγοντα, θα απέβαινε μοιραία για τους αμερικανο- Σιωνιστές δυνάστες μας και την υλοποίηση των εξοντωτικών - Υποδουλωτικών εις βάρος μας αποτρόπαιων σχεδίων τους.

Έτσι λοιπόν, μία νέα “ιερά εξέταση" έχει δημιουργηθεί και λειτουργεί στην καθυπεταγμένη αντι-Ευρωπαϊκή Ένωση με τα σύγχρονα “κυνήγια μαγισσών”. Εν ονόματι της κατ’ ουσίαν ολιγαρχικής, επιφατικής «δημοκρατίας» τους, έχει απαγορευθεί ή ακόμη και ποινικοποιηθεί η κάθε Αναθεωρητική Επιστημονική Έρευνα κυρίως επί θεμάτων Φυλής και Ιστορίας (όπως οι Φυλετικές Διαφορές), ενώ  ακόμα άρχισαν να καθιερώνoνται τα ολοκληρωτικά “εγκλήματα σκέψεως”. Αυτή είναι μόνο η απαρχή των διώξεων μέσα από τους ήδη επιβαλλόμενους αντιρατσιστικούς  - αντεθνικούς τους νόμους.

Με την επικειμένη και παραδόξως συγκαταθετική από τις μάζες επιβολή του (ήδη υπό δειμοκρατική διαμόρφωση..) Πανυφηλίου Ολοκληρωτικού Κράτους, (το οποίον θα λειτουργεί υπό μορφήν δουλοπαροικών εταιρικών συστάδων, υποκειμένων στο Αγγλικό  ιδιωτικό-αποικιοκρατικό "δίκαιο"και περιγραφικά θα είναι ένας συνδυασμός ολοκληρωτικών Οργουελιανών και συναινετικών χαξλεϋκών, δηλαδή εκμαυλιστικών καταδυναστευτικών γνωρισμάτων , ευφημιστικά δε ή συγκεκαλυμμένα παρουσιάζεται είτε ως παγκοσμιοποίηση ή ως «νέα εποχή»- «νέα τάξη»-«παγκόσμιο χωριό»,κ.ο.κ.), –εν ευθέτω δε χρόνω, θα ποινικοποιηθεί και οποιαδήποτε άλλη πατριωτική Έκφραση ή πράξη, η οποία θα κρίνεται ως επικίνδυνη για το επικρατούν παρασιτικό σύστημα.

Ο κάθε λογικά και μη μαζοχιστικά, αισθησιακά ή και συναισθηματικά σκεπτόμενος άνθρωπος θα έπρεπε να είχε υποψιαστεί ότι παρά την πολλαπλή και πολύμορφη εγκληματικότητα,την καθολική, ασύδοτη, απάνθρωπη εκμεταλλευτικότητα και την ψευδο-ανθρωπιστική υποκρισία του Διεθνούς Παρασιτικού Καθεστώτος, εκείνα τα οποία κατασυκοφαντούνται καταιγιστικά μέσα από μία ποταπή θρασύδειλη χυδαιότητα αλλά και διαστρεβλώνονται «ανυπερασπίστως» είναι οι έννοιες της Φυλής και του Φυλετισμού. Ουσιαστικά η ίδια η υποστασιακή οντότητα και η ανεξίτηλη φυλετική ταυτότητα του. Ας αντιληφθεί  λοιπόν επί τέλους ότι κάτι θετικό θα πρέπει να εμπεριέχεται  σε αυτές τις δύο δαιμονοποιημένες έννοιες, το οποίο βεβαίως δεν ωφελεί τους εχθρικά διακείμενους στυγνούς παγκοσμιοποιητές εκμεταλλευτές και δυνάστες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Πολεμιστές της Ευρώπης: Michael Wittmann και Balthazar Woll

Η Ευρώπη είναι η πατρίδα της Λευκής Άριας Φυλής και η ιστορία της Ευρώπης είναι στολισμένη με αμέτρητα παραδεί...