Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Η γαλλική ακροδεξιά προδίδει την επανάσταση των κίτρινων γιλέκων και προτρέπει για «τάξη και ασφάλεια»




Σε όλα τα ευρωπαικά κράτη που αρχίζουν να αφυπνίζονται τα εθνικά και σοσιαλιστικά αντανακλαστικά αυτοσυντήρησης, η ακροδεξιά, καθοδηγούμενη από το παρασιτικό τοκογλυφικό σύστημα που την εκτρέφει, προσπαθεί να καλμάρει τα πνεύματα και να κάμψει τις οξυνόμενες αντιδράσεις.



Στο ίδιο έργο θεατές είμαστε και στην παρούσα φάση στην Γαλλία. Στα τελευταία πασίγνωστα γεγονότα με τα επονομαζόμενα «κίτρινα γιλέκα» (σύμβολο διαμαρυρίας) την ίδια χρονική στιγμή που στην πρωτεύουσα η κοινωνική έκρηξη έχει κορυφωθεί αλλά και μετουσιωθεί σε «κύμα» ολοκληρωτικής αμφισβήτησης του ολιγαρχικού καθεστώτος και των φορομπηχτικών πολιτικών του, ήρθε και πάλι η ακροδεξιά για να λειτουργήσει ως κατευναστικός μοχλός αποσυμπίεσης.


Την ίδια στιγμή που ο αμερικανόδουλος ψευδοσοσιαλιστής γεροντολάγνος Μακρόν συσκέπτεται κάθε τρεις και λίγο με τα σώματα ασφαλείας, για να βρουν ένα αποτελεσματικό και ανώδυνο για το καθεστώς πλάνο καταστολής των λαϊκών κινητοποιήσεων και ο κρατικός μηχανισμός τείνει να παραλύσει, έρχεται η «εκλεκτή» καθεστωτική δεξιά (που πρόσφατα άλλαξε και ονομασία για να αποσυνδεθεί με τα απεχθή προς το καθεστώς «ρατσιστικά – εθνικιστικά» κατάλοιπα) και ζήτησε από τους διαδηλωτές να αποχωρήσουν διότι..ούτε λίγο ούτε πολύ βρίσκεται σε κίνδυνο η δημόσια ασφάλεια. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην πρώτη φάση του αυθόρμητου λαϊκού ξεσπάσματος θέλησε να προσεταιριστεί πολιτικά μεγάλο κομμάτι των διαδηλωτών.




Μέχρι και τώρα η κατάσταση παραμένει τεταμένη και ανεξέλεγκτη. Ο Μακρόν τα έχει επιεικώς χαμένα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες σκέφτεται να ζητήσει στρατιωτική παρέμβαση και να κηρύξει την χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.Τόσο οι Γάλλοι πολίτες όσο και όλοι οι υπόδουλοι λευκοί λαοί έχουν ιερό χρέος να συνεχίσουν τον εθνικό αντικαπιταλιστικό αγώνα τους μέχρι την οριστική αποκαθήλωση των κοσμοεξουσιαστών που τους καταδυναστεύουν. Αυτή η φλόγα πρέπει να γίνει πυρκαγιά! Vive La Révolution!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Πολεμιστές της Ευρώπης: Michael Wittmann και Balthazar Woll

Η Ευρώπη είναι η πατρίδα της Λευκής Άριας Φυλής και η ιστορία της Ευρώπης είναι στολισμένη με αμέτρητα παραδεί...