Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Δράση στο Σύνταγμα ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας (Φωτο και Βίντεο)



Στην Ελλάδα του 2018 ζούμε στιγμές βγαλμένες από την δημοκρατία της Βαϊμάρης. Η μία εθνική προδοσία διαδέχεται την άλλη με καταιγιστικούς ρυθμούς. Όλος ο πληθυσμός, αλλά και οι υποτιθέμενοι φορείς εθνικών ιδεών, παρακολουθούν αμέτοχοι και αδρανοποιημένοι τις συντελούμενενες εξελίξεις. Όπως προαναγγείλαμε και, όπως έχουμε ήδη ενεργήσει από τις αρχές Σεπτεμβρίου, με αφετηρία την παρέμβαση στην Λαμία και στις Θερμοπύλες, είμαστε αποφασισμένοι να σπάσουμε αυτό το επάρατο απόστημα της παθητικής μοιρολατρικής παρατήρησης.


Μία εβδομάδα μετά το τραγελαφικό δημοψήφισμα στα Σκόπια, που δεν δίνει το παραμικρό ψήγμα ηθικής νομιμοποίησης στην συμφωνία των Πρεσπών και διέψευσε οικτρά τις προσδοκίες των εγχώριων καθεστωτικών λακέδων, βγήκαμε και διατρανώσαμε στεντόρεια στο Σύνταγμα ότι αυτή η προδοσία θα μείνει στις «εφιαλτικές» υπογραφές της σιωνιστοκρατούμενης Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας και του ετέρου αμερικανόδουλου προτεκτοράτου που αναζήτησε την ταυτότητα του στην απαράγραπτη ιστορία μας.

Την ίδια στιγμή που οι κάτοικοι του θεωρητικά υποβαθμισμένου και υποδεεστέρου τεχνητού κρατιδίου δικαιούνται να αποφασίζουν για ζητήματα ταυτότητας και ιστορικής διαδρομής, το ελλαδικό κράτος εξαπολύει ποινικές διώξεις σε όποιον αντιστέκεται εμπράκτως στο ξεπούλημα της ιστορικής μνήμης και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Την ίδια στιγμή τα politically correct φερέφωνα του καθεστώτος προσπαθούν να σε πείσουν ότι το να ρίχνεις ένα «κωλόχαρτο» σε σε μια στημένη κάλπη κάθε 4 χρόνια σημαίνει ότι έχουμε και λαϊκή κυριαρχία. Φτύνουμε στα μούτρα την κίβδηλη δημοκρατία τους και διεκδικούμε στον δρόμο τα κεκτημένα μας ως φύσει ελεύθεροι και συνειδητοποιημένοι Έλληνες εθνικοσοσιαλιστές.

Αρχικώς βρεθήκαμε στην πλατεία Συντάγματος, οπού και πραγματοποιήσαμε παρέμβαση, κρατώντας πανό ενάντια στο δημοψήφισμα των Σκοπίων και στην επικείμενη προδοσία. Παράλληλα μοιράσαμε ενημερωτικά φυλλάδια προς τους διερχόμενους συμπολίτες μας γύρω από τις τρέχουσες εξελίξεις. Εν συνεχεία κατηφορίσαμε την οδό Μητροπόλεως φωνάζοντας σχετικά συνθήματα και πετώντας φειγ βολάν ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας μας. Ακολούθησε εκ νέου παρέμβαση στην πλατεία Μητροπόλεως με την πορεία μας να καταλήγει στο μετρό Ακροπόλεως. Ακολουθεί σχετικό οπτικοακουστικό υλικό από την δράση.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Πολεμιστές της Ευρώπης: Michael Wittmann και Balthazar Woll

Η Ευρώπη είναι η πατρίδα της Λευκής Άριας Φυλής και η ιστορία της Ευρώπης είναι στολισμένη με αμέτρητα παραδεί...