Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Το δημοψήφισμα στα Σκόπια και η υποκρισία της ακροδεξιάς



Στις 30 Σεπτέμβρη διεξήχθη το δημοψήφισμα στα Σκόπια για να εκφραστεί η γνώμη των Σκοπιανών πολιτών όσον αφορά  στη συμφωνία των Πρεσπών, παρ’ ότι βέβαια σε ένα κράτος όπου κατοικούν Σέρβοι, Βούλγαροι, Έλληνες, Αλβανοί, Τσιγγάνοι, Εβραίοι και άλλες εθνότητες, δεν μπορούμε να μιλάμε για εθνική ταυτότητα, πόσω μάλλον για «μακεδονική».


Θεωρούμε περιττό να αναλύσουμε την ελληνικότητα της Μακεδονίας, και γιατί τα Σκόπια δεν πρέπει να σχετίζονται με αυτήν, πρέπει όμως να κρίνουμε τη στάση της ελληνικής πολιτείας. Πολλοί κατηγορούν τον Σύριζα (και δικαίως) για τη στάση του στα εθνικά ζητήματα και στην προκειμένη περίπτωση για το «μακεδονικό  ζήτημα», λίγοι όμως γνωρίζουν την προδοτική στάση της δεξιάς στο φλέγον θέμα. Ξεχάσανε πολλοί «πατριώτες» της δεξιάς τα εγκληματικά λάθη των προηγουμένων κυβερνήσεων στο ζήτημα των Σκοπίων, την προδοτική στάση δεξιών πρωθυπουργών και το γεγονός ότι ακόμα και τώρα η «πατριωτική» αντίδραση των «εθνικοφρόνων» δεν είναι παρά δηλώσεις και προεκλογικές δεσμεύσεις.

Και, φυσικά, πρέπει να σχολιαστεί η στάση της ελληνικής ακροδεξιάς, των φανατισμένων «εθνικιστών» που υμνούν τους Μακεδονομάχους αλλά δεν κάνουν τίποτα για να τους μοιάσουν. Βέβαια, δεν περιμένει κανείς τίποτα από ανθρώπους που πούλησαν τις Ιδέες τους, έστειλαν άδικα συναγωνιστές τους στη φυλακή και τώρα που η πατρίδα και οι συνθήκες το απαιτούν, αντί να αγωνίζονται καθημερινά, δίνουν συνεντεύξεις και κάνουν… μοτοπορείες. Εάν κανείς ήθελε να ΠΡΑΞΕΙ κάτι για την Ελλάδα, κάτι για τη  Μακεδονία, εκεί έξω είναι οι δρόμοι του Αγώνα, και όχι σε αίθουσες και στο κοινοβούλιο.

 Όμως, οι κύριοι του κοινοβουλίου έκαναν άπαντες αυτό ακριβώς που ήθελαν για την Ελλάδα, αυτό ακριβώς που βολεύει τους εχθρούς της Ελλάδας, τους κινούντες τα παγκόσμια νήματα: διέλυσαν την οικονομία της χώρας, διέλυσαν τις Ένοπλες Δυνάμεις, ταπείνωσαν την εθνική συνείδηση, εμπότισαν τη νεολαία με την εκφυλιστική κουλτούρα τους και τώρα μιλούν για «εθνική πολιτική», όταν έχουν διαβρώσει με βαρβάρους τη γη και το αίμα του λαού μας!

Η λύση, αδέρφια, δεν είναι στη βουλή – εκεί είναι ο ανθέλληνας και ξενόδουλος πολιτικός. Η λύση δεν είναι στα εκλογικά κέντρα – εκεί μας δίνεται η επιλογή να διαλέξουμε τον… λιγότερο προδότη, τον λιγότερο κλέφτη, τον λιγότερο ανθέλληνα, λες και αυτή η χώρα δεν έχει ενάρετους και ηθικούς ανθρώπους, λες και δεν έχει αξιοπρέπεια, συνείδηση και Ιστορία. Σε αντίθεση, όμως, με τους προσκυνημένους κοινοβουλευτικούς μας φίλους, εμείς πιστεύουμε στο Έθνος και στην Ιστορία Του, αγαπάμε αυτόν τον τόπο και τον λαό του, και εμπιστευόμαστε την αιματοβαμμένη Ιστορία του, λέμε ότι  κάθε κατάκτηση, κάθε επίτευγμα κατακτάται με αγώνα και με στρατηγικό σχεδιασμό, δομές κατάλληλες να υποστηρίξουν τον αγώνα και  βεβαίως πίστη, αφοσίωση και εργασία για την επίτευξη του στόχου.

Θέλετε Μακεδονία ελληνική, σύνορα με τη Σερβία και λύση οριστική με τους Σκοπιανούς; Δεν  πρόκειται τίποτα τέτοιο να επιτευχθεί με ημίμετρα, με την υπάρχουσα πολιτική κατάσταση, με τις ψεύτικες ιδέες που κατακλύζουν τα ΜΜΕ και παπαγαλίζουν οι εθνοσωτήρες της ακροδεξιάς. Η  λύση είναι μόνο μία Ελλάδα εθνικοσοσιαλιστική, μία Ελλάδα με ελληνικό πληθυσμό, Ένοπλες Δυνάμεις που να υπηρετούν το Έθνος και όχι ξενόφερτες συμμαχίες, οικονομία βασισμένη σε ελληνικά κεφάλαια και εργατικά χέρια, μία Ελλάδα που να βασίζεται στις δικές της πλουτοπαραγωγικές πηγές και μέσα, στον δικό της λαό και στην αξία του πολιτισμού της.

Μην λησμονείτε, Έλληνες, τους στόχους των αδερφών μας το 1821: ελευθερία, ανεξαρτησία, αυτονομία και αυτάρκεια. Τίποτα από αυτά ΔΕΝ έχουμε τώρα, τίποτα εκτός από θάρρος και ανδρεία, βούληση και θέληση να αγωνιστούμε για το έθνος και τον πολιτισμό του, να αγωνιστούμε για τον ίδιο σκοπό της κλεφτουριάς αλλά και των Σαλαμινομάχων: για την πατρίδα και τον λαό της, την Ιστορία και τον πολιτισμό της, τους πατέρες μας και τα ιερά. Νυν υπέρ πάντων ο Αγών!

                  
                 Καλλίμαχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Πολεμιστές της Ευρώπης: Michael Wittmann και Balthazar Woll

Η Ευρώπη είναι η πατρίδα της Λευκής Άριας Φυλής και η ιστορία της Ευρώπης είναι στολισμένη με αμέτρητα παραδεί...