Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Δράση, ανήμερα της 21ης Απριλίου, ενάντια στην σύγχρονη αηδία (Φωτογραφίες)



Στην φετινή επέτειο της 21ης Απριλίου, με τα όσα παρανοϊκά συμβαίνουν στον σκοτεινό και δυσώδη «λαβύρινθο» της Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας, δεν θα μπορούσαμε να «σιωπήσουμε». Όχι ασφαλώς, γιατί η επταετής Χούντα των Συνταγματαρχών (με τις ανατροπές και τις διακυμάνσεις της) αποτελεί κάποιο ρηξικέλευθο πρότυπο, βάσει των ιδεολογικών μας καταβολών. Ούτε γιατί προέκυψε από κάποια μορφή εθνοκοινωνικής«παρθενογένεσης». Ούτε βεβαίως, διότι εφήρμοσε κάποια συγκεκριμένη κοινωνική πολιτική με φιλολαϊκό πρόσημο ενάντια στην οικονομική νομεκλατούρα που διαμορφώθηκε μεταπολεμικά, αφού έπεσαν τα πρώτα πακέτα των «καλών συμμάχων».

Η ουσιαστική αιτία, που μας ώθησε στην σημερινή δράση, είναι η αποστροφή και η αηδία μας για το νοσηρό τερατουργηματικό καθεστώς που το διαδέχτηκε. Είναι το άσβεστο μίσος μας για τους υποκριτές, που, κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, παραδίδουν μαθήματα δημοκρατίας και νομιμοφροσύνης. Είναι οι προδότες, που θα «θρηνολογούν» για την απώλεια της Βόρειας Κύπρου, «ξεχνώντας» ότι –ως επί το πλείστον- απωλέστηκε επί των ημερών τους. Είναι οι παρασιτικές βδέλες που τρέφονται ρουφώντας καθημερινά το αίμα του απλού Έλληνα πολίτη.

Κατόπιν αυτών, σήμερα το μεσημέρι, κλιμάκιο συναγωνιστών πραγματοποίησε δράση στο Σύνταγμα ενάντια στην σημερινή αηδία που όλοι βιώνουμε. Η Ερμού γέμισε με φειγ βολάν, ενώ αργότερα σηκώθηκε πανό ηθικής δικαίωσης για έναν σύγχρονο ήρωα που, αν και υπερήλικας, έφτυσε στα μούτρα τις μαριονέτες της μεταπολίτευσης αρνούμενος την κίβδηλη ελευθερία που «θυμήθηκαν» να του χορηγήσουν.

ΥΓ: Όσο, και αν θέλετε, να ξεχάσετε τι συνέβη το πρωινό της 21ης Απρίλη, ο φόβος της επανάληψης θα σκιάζει πάντα τις θλιβερές ζαρωμένες δημοκρατικές σας ψυχούλες. Όπως είχε πει λοιπόν και ο ποιητής «Η δημοκρατία σας μοιάζει με μια γριά πόρνη που βρωμάει πατσουλί και βλενόρροια».












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Πολεμιστές της Ευρώπης: Michael Wittmann και Balthazar Woll

Η Ευρώπη είναι η πατρίδα της Λευκής Άριας Φυλής και η ιστορία της Ευρώπης είναι στολισμένη με αμέτρητα παραδεί...