Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Είδαν και οι μπολσεβίκοι, κατάλαβαν και οι δημοκράτες..




Το τι ακριβώς συνέβη χτες στο Μέγαρο Μουσικής είναι κάτι που, λίγο πολύ, το έχετε ήδη μάθει είτε από τους τηλεοπτικούς δέκτες είτε από τα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης. Μπορεί χτες ο αντικειμενικός σκοπός της παρέμβασης μας – να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση ενάντια στην εορταστική προδοτική μάζωξη των εαμοβουλγάρων- να μην επετεύχθη αλλά αδιαμφισβήτητα το καθεστώς τους υπέστη (άλλη) μία ανεπανόρθωτη επικοινωνιακή ήττα. Ο κάθε συμπολίτης μας αρχίζει να συνειδητοποιεί σε τι καθεστώς ζει. Αρχίζει και αντιλαμβάνεται όλο και εναργέστερα το πραγματικό πρόσωπο της «δημοκρατίας» τους.

Με τις σταλινικού τύπου πρακτικές τους το μήνυμα μας πέρασε πολύ πιο ηχηρά και δυναμικά απ’ όσο προσδοκούσαμε. Η σιωπηλή πλειοψηφία βρήκε έκφραση για ακόμα μια φορά. Και όπως έλεγε και ο Φρειδερίκος Νίτσε «Ότι   δεν με  σκοτώνει με κάνει πιο ισχυρό». Ο αγώνας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στο συλλαλητήριο της 20ης Ιανουαρίου στο οποίο καλούμε όλους τους συναγωνιστές να δώσουν «βροντερό παρών».

Περαστικά στoυς "ταγούς" του εθνικιστικού χώρου που έκαναν ότι μπορούσαν για να υπονομεύσουν και να απαξιώσουν την αντικυβερνητική μας πρωτοβουλία. Η σιωπή τους γύρισε μπούμερανγκ για άλλη μια φορά.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Πολεμιστές της Ευρώπης: Michael Wittmann και Balthazar Woll

Η Ευρώπη είναι η πατρίδα της Λευκής Άριας Φυλής και η ιστορία της Ευρώπης είναι στολισμένη με αμέτρητα παραδεί...