Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Επανάσταση με στημένες επιτροπές και άδεια βουλή, λίγο δύσκολο..



Όπως άπαντες περιμέναμε, οι στημένες και κατευθυνόμενες «Επιτροπές» των συλλαλητηρίων (φτιάξε και εσύ μία επιτροπή, μπορείς...) προέβησαν στην διοργάνωση ενός συλλαλητηρίου με στόχευση την αποδοκιμασία ενός..άδειου και έρημου κοινοβουλίου. Τα μάρμαρα, τα σκαλοπάτια και τα κάγκελα της βουλής έμελλε να είναι αποδέκτες της λαϊκής αγανάκτησης..

Και οι ασφαλείς για το σύστημα βαλβίδες εκτόνωσης συνεχίζονται. Πόσοι άραγε «σθεναροί Μακεδονομάχοι» διαδηλωτές θα κατέβουν την ερχόμενη Πέμπτη, που θα είναι και η μέρα επικύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών, να διατρανώσουν ΕΜΠΡΑΚΤΑ την αντίθεση τους; Δεδομένης της θλιβερής κοινωνικής μας πραγματικότητας, σίγουρα αισθητά λιγότεροι. Κάποια στιγμή θα πρέπει εμείς οι πολίτες να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να γίνουμε υπεύθυνοι των επιλογών μας. Κάποια στιγμή θα πρέπει τα παθήματα να μας γίνουν μαθήματα.


Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Όσο ρομαντικό, και αν ακούγεται, τα πάντα επαφίονται μέχρι και τώρα στην βούληση των Ελλήνων. Καλούμε όλους τους Έλληνες την Πέμπτη σε έναν ανένδοτο και ανυποχώρητο αγώνα. Τα περιθώρια έχουν στενέψει. Τα πάντα μοιάζουν χαμένα. Αυτή είναι όμως και η μαγεία της Ιδέας μας. Να αγωνίζεσαι για κάτι φαινομενικά απροσπέλαστο. Το καθεστώς τους είναι ένας γίγαντας με γυάλινα πόδια. Μία μικρή ρωγμή ίσως αρκεί..

ΥΓ1) Τιμή και δόξα στην μαχόμενη ελληνική νεολαία. Κόντρα στην υποκρισία των φιλήσυχων αστών, που από την τηλεόραση φωνασκούν για Γουδί και κρεμάλες, αλλά ερχόμενοι στο συλλαλητήριο απαιτούν ειρήνη, τάξη και συλλήψεις των «αντιδραστικών στοιχείων»

Υγ2) Παρά τις αντιρρήσεις μας για την ημέρα και τον δημοκρατικό τόνο του συλλαλητηρίου κρίναμε σκόπιμο να παρευρεθούμε για να δώσουμε το στίγμα μας και να περάσουμε τα δικά μας μηνύματα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Πολεμιστές της Ευρώπης: Michael Wittmann και Balthazar Woll

Η Ευρώπη είναι η πατρίδα της Λευκής Άριας Φυλής και η ιστορία της Ευρώπης είναι στολισμένη με αμέτρητα παραδεί...