Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικη δράση αλληλεγγύης στους Έλληνες αστέγους (Φωτογραφίες)Βγαίνοντας κανείς μία βόλτα στο πολυσύχναστο Κέντρο των Αθηνών αυτές τις γιορτινές μέρες θα αντικρύσει μία «χαμογελαστή» πόλη. Μία πόλη ντυμένη στα καλά της. Δυστυχώς υπάρχει όμως και η «αθέατη» για τους περισσότερους πλευρά της πόλης. Μια πλευρά που όλοι την ξέρουν αλλά όλοι εθελοτυφλούν. Πρόκειται για ανθρώπους ξεχασμένους από πολιτεία και συμπολίτες. Άποροι, άστεγοι, αναξιοπαθούντες. Άνθρωποι ταλαιπωρημένοι αλλά με υψηλό αίσθημα αξιοπρέπειας που τους προσπερνάμε με μία φευγαλέα ματιά.

Μέσα σε αυτό κλίμα αποφασίσαμε ως συλλογικότητα να ολοκληρώσουμε τον φετινό μας κύκλο δράσεων πραγματοποιώντας διανομή ιματισμού και τροφίμων σε αυτούς τους όμαιμους συμπολίτες μας. Γνωρίζουμε ότι μία τέτοια πρόσκαιρη χείρα βοηθείας δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να επιλύσει αυτό το θλιβερό πρόβλημα. Είναι όμως το ελάχιστο που μπορούμε να πράξουμε σε αυτές τις δύσκολες εποχές κοινωνικής αναλγησίας που βιώνουμε. Ο καθένας μας οφείλει να βοηθήσει στον βαθμό που του επιτρέπουν οι δυνατότητες του. Το επόμενο θύμα της δημοκρατίας τους μπορεί να είσαι ΕΣΥ.

Ακολουθούν φωτογραφίες της δράσης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Γιάννης Λαγός: Όλη η αλήθεια και οι εξελίξεις στον εθνικιστικό χώρο (Αντικαθεστωτική Επικαιρότητα #50)

Στην εκπομπή αυτή ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός μιλάει για όλους και για όλα, απατώντας σε καίρια ερωτήματα. Δείτε την συζήτηση πατώντας...