Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Αθήνα, η πρωτεύουσα της σοφίας και του εγκλήματος



Η πρωτεύουσα της Ελλάδας είναι παγκοσμίως γνωστή λόγω του αρχαίου της πολιτισμού και των προσωπικοτήτων που έζησαν εδώ. Άνδρες όπως ο Σωκράτης, ο Πλάτων, ο Αριστείδης, ο Σόλων, ο Θουκυδίδης και αμέτρητοι άλλοι, εξύψωσαν την ποιότητα της πόλης και του ελληνικού πολιτισμού, διδάσκοντας με λόγια και με έργα, αξίες όπως η αρετή και η ηθική, η ανδρεία, η σοφία και η δικαιοσύνη.

Πώς είναι όμως η Αθήνα σήμερα, το 2018; Είναι μία πόλη όπου, αντί για Έλληνες, βλέπεις παντού μουσουλμάνους και μαντήλες, αντί για  Αισχύλους ή Κίμωνες, βλέπεις τοξικομανείς, πόρνες και εισαγόμενους κακοποιούς. Μα και πιο πέρα από τις «κακόφημες» γειτονιές, στις «καλές» συνοικίες της ευρύτερης περιοχής της Αθήνας, δεν συναντάς τον Περικλή ή τον Κριτία, αλλά διεφθαρμένους και έκφυλους πολιτικούς, δικαστές, δημοσιογράφους κι επιχειρηματίες.

Κι όμως, το πρόβλημα της σημερινής Αθήνας, δεν είναι η παρουσία αμέτρητων χιλιάδων Αφρικανών και Ασιατών, δεν είναι η βρώμα και η δυσωδία, δεν είναι καν οι συμμορίες, αναρχικές ή εγκληματικές, που λυμαίνονται τους δρόμους πολλών περιοχών. Το πρόβλημα είναι πως η κατάσταση αυτή υπάρχει, θεριεύει και κλιμακώνεται, επειδή ενεργητικά ή παθητικά υποθάλπεται από τις Αρχές – όλα γίνονται υπό την πλήρη κάλυψη και με την απόλυτη συναίνεση κράτους, ΜΜΕ και δικαστών. Ένας ολόκληρος μηχανισμός, στην υπηρεσία του ολέθρου και του θανάτου.

Η κατάσταση είναι τέτοια, που δεν επιδέχεται ημιμέτρων. Από έναν διεφθαρμένο μηχανισμό δεν γίνεται να περιμένεις κάθαρση, από έναν ετοιμοθάνατο δεν μπορείς να περιμένεις υγεία. Ο μόνος τρόπος να λυθεί δια παντός το πρόβλημα της εγκληματικότητας μα και εν γένει της κοινωνικής κατάπτωσης, είναι να αναδυθεί και πάλι από τις άχρονες σπιθίζουσες φλόγες του, ο αναγεννώμενος Φοίνιξ της φυλής μας. Και την αναγέννηση δεν μπορεί ποτέ να την επιφέρει το σαθρό, παρά μόνον το σφύζον από φυλετική υγεία χέρι.

Μόνον εντός μίας εθνικοσοσιαλιστικής Πολιτείας θα έχει τόσον η Φύση όσο και ο Άνθρωπος τη θέση που τους αρμόζει στο κοινωνικό στερέωμα. Μόνον εντός μίας εθνικοσοσιαλιστικής Πολιτείας, μπορεί η νόσος να αντιμετωπιστεί δραστικά, για να ζήσει με ευρωστία το υπόλοιπο σώμα. Το έγκλημα, εισαγόμενο ή μη, τα ναρκωτικά και κάθε φαινόμενο υποβάθμισης της φυλετικής και λαϊκής ζωής, μπορεί να παταχθεί πολύ πιο γρήγορα και αποτελεσματικά απ’ ό,τι φαντάζεται ο μέσος άνθρωπος. Χρειάζεται μόνο τα ηνία να τα κρατούν πολίτες που δεν ανέχονται την αδικία, πολίτες για τους οποίους η ζωή και η ελευθερία του λαού τους, βαραίνουν στη ζυγαριά περισσότερο από τα «ατομικά δικαιώματα» όσων τα επικαλούνται προκειμένου να βλάψουν, με οποιονδήποτε τρόπο, Έλληνες.

Έλληνα αδερφέ μας! Κοίτα την κατάντια της πόλης και της χώρας σου! Αναλογίσου τι έκαναν στη θέση σου εκατοντάδες πρόγονοί σου, στη μακρά αυτή αλυσίδα που διασχίζει τους αιώνες και σε συνδέει μαζί τους. Άκου τα λόγια μας, νιώσε τις Ιδέες μας και πράξε ό,τι και οι Αθηναίοι στον Μαραθώνα, εκεί που οι Πέρσες κατέληξαν στη θάλασσα για να ακολουθήσει ο Χρυσός Αιώνας. Γίνε ταυτόχρονα Κυναίγειρος μα και Αισχύλος!

Διότι, όπως έλεγε και ο Κωστής Παλαμάς: «Οι Παρθενώνες θέλουν πρώτα Μαραθώνες»!

Καλλίμαχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Πολεμιστές της Ευρώπης: Michael Wittmann και Balthazar Woll

Η Ευρώπη είναι η πατρίδα της Λευκής Άριας Φυλής και η ιστορία της Ευρώπης είναι στολισμένη με αμέτρητα παραδεί...