Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2019

Οι εθνοκνίτες της ακροδεξιάς "κατόρθωσαν" αυτό που κάνουν καλύτερα απ' τον καθένα. Να "ρίξουν" και το δεύτερο κανάλι μας. Ακολουθείστε μας στο καινούργιο.


Τις τελευταίες μέρες, βιώνουμε την φίμωση και την ανελευθερία έκφρασης, στα ίδια επίπεδα που την περιέγραψε και ο George Orwell. Είναι κάτι παραπάνω από προφανές, ότι ορισμένοι εθνοκνίτες, που έχουν εμπορευματοποιήσει την ιδέας μας, εγκλωβίζοντας την σε στεγανά, κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μην ακούγεται διαφορετική φωνή και να μην αναπτύσσονται άλλες κινήσεις.

Όσα κανάλια και να ρίξουν, η φωνή μας θα ακούγεται ολοένα και πιο στεντόρεια. Οι αναφορές τους είναι η ύστατη προσπάθεια ενός οργανισμού, που έχει ήδη αποσυντεθεί, αλλά δεν το έχει συνειδητοποιήσει. Ο αγώνας συνεχίζεται.

Ακολουθείστε μας στο καινούργιο κανάλι (ΕΣΑ 2018). Εφεξής, οι εκπομπές μας θα κοινοποιούνται και σε εναλλακτική πλατφόρμα, ώστε να τις βλέπετε ακόμα και σε περίπτωση νέας διαδικτυακής "απώλειας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Γιάννης Λαγός: Όλη η αλήθεια και οι εξελίξεις στον εθνικιστικό χώρο (Αντικαθεστωτική Επικαιρότητα #50)

Στην εκπομπή αυτή ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός μιλάει για όλους και για όλα, απατώντας σε καίρια ερωτήματα. Δείτε την συζήτηση πατώντας...