Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2019

Το τέλος της παρακμήςΈνας κύκλος έκλεισε, ένας νέος αρχίζει. Δεκαετίες τώρα η Ιδέα μας στραπατσαρίστηκε στα χέρια των πραγματευτάδων και των ελλαδεμπόρων. Σκυρτοί μαύροι σβέρκοι και κούφια παλαμάκια. Σπονδή στον Μωλόχ της Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας. Έτσι τώρα αδέρφια μας, ήρθε πλέον η νέμεσις. Όταν κάτι «σαπίσει», κάνει τους πάντες να αποστρέψουν το βλέμμα τους από αυτό. Έτσι έγινε και με την Χρυσή Αυγή. Το τέλος της δεν είναι το τέλος της Ιδέας. Το τέλος της είναι είναι η Αρχή της πραγματικά λέφτερης εθνικιστικής σκέψης και δράσης.

Ότι θα γίνεται από’ δω και πέρα δεν θα’ χει στόχο του τις ψήφους. Θα έχει στόχο το άπλωμα της αιώνιας μας αλήθειας στην κοινωνία. Ο καιρός για να ορθωθούν τα λάβαρα του Ελληνικού εθνικού σοσιαλισμού έχει πλέον φτάσει...Όλοι μαζί λοιπόν, αδέρφια, στον δρόμο για την ένωση, σε μία Δυνατή, επαναστατική, εθνικιστική, σοσιαλιστική πορεία προς τον μόνο μας στόχο: ΤΗΝ ΝΙΚΗ.

Ζήτω η αιωνία Ελλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Γιάννης Λαγός: Όλη η αλήθεια και οι εξελίξεις στον εθνικιστικό χώρο (Αντικαθεστωτική Επικαιρότητα #50)

Στην εκπομπή αυτή ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός μιλάει για όλους και για όλα, απατώντας σε καίρια ερωτήματα. Δείτε την συζήτηση πατώντας...