Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Τελετή μνήμης και πορεία στο Σύνταγμα για τον Κωσταντίνο Κατσίφα (Φωτογραφίες και Βίντεο)



Μετά τις χτεσινές ιταμές προκλήσεις των Αλβανών που επιχειρούν συστηματικά εδώ και μέρες να σκυλεύσουν την μνήμη του Κωσταντίνου, αποφασίσαμε σε σύμπραξη με άλλες εθνικιστικές συλλογικότητες να βγούμε στους δρόμους και να υψώσουμε στεντόρεια την φωνή μας ενάντια στο εθνικό έγκλημα και τις αλλεπάλληλες προδοσίες που εκτυλίσσονται απροκάλυπτα. Αρκετοί αντιλαμβάνονται το τι συμβαίνει, αλλά δυστυχώς ελάχιστοι δείχνουν διατεθειμένοι και ικανοί να αντιδράσουν.


Μέσα σε αυτό το κλίμα συγκάλυψης και αλληθωρισμού οι Επιτροπές Εθνικής Αντίστασης απηύθυναν κάλεσμα για τελετή μνήμης και πορεία προς το Σύνταγμα. Η ανταπόκριση νέου ηλικιακά κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από θετική. 

Η εκκλησιαστική τελετή πραγματοποιήθηκε στον ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Ακρόπολη. Εν συνεχεία βγήκαμε στον περιβάλλοντα χώρο της Εκκλησίας για να αποτίσουμε φόρο τιμής στον Κωσταντίνο και να δώσουμε σύσσωμοι Όρκο Εκδίκησης. Μία εκδίκηση που «περνάει» μέσα από την ανατροπή των εγχώριων δυναστών και ακολούθως την αποκατάσταση των δικαίων του Ελληνισμού στην κατεχόμενη Βόρειο Ήπειρο.




Ύστερα από την τελετή, ακολούθησε πορεία προς το Σύνταγμα. Η εκδήλωση έλαβε λήξη στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη με τους συγκεντρωμένους να ψέλνουν τον εθνικό ύμνο.






Πολλά μπράβο σε όλους τους συναγωνιστές για την συσπείρωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑ...