Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Να πέσει η κυβέρνηση

Θα πίστευε κανείς πως μετά τα γεγονότα του '18, θα έπαιρνε στον κόσμο πολλά χρόνια να ξαναβγεί στους δρόμους. Θα πίστευε πως ύστερα από τόσες διαμαρτυρίες και συλλαλητήρια που, δυστυχώς, δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, ο κόσμος θα απογοητευόταν παντελώς και φέρνοντας στον νου του τα γεγονότα εκείνα, δεν θα συμμετείχε ξανά σε διαμαρτυρίες και συγκεντρώσεις.

Οι διαμαρτυρίες που έλαβαν χώρα χτες (14/7/21) σε πολλά μέρη της Ελλάδας όμως απέδειξαν πως όποιος το πίστευε αυτό είχε πέσει πολύ έξω.

Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Η αφορμή της διαμαρτυρίας γνωρίζουμε πως ήταν η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, η περιθωριοποίηση των ανεμβολίαστων και το περιβόητο green pass. Όσοι όμως βρεθήκαμε ανάμεσα στο πλήθος αμέσως καταλάβαμε πως ο κόσμος είναι αγανακτισμένος με τα παραπάνω αλλά πάνω από όλα είναι αγανακτισμένος με την κυβέρνηση. 

Να πέσει η κυβέρνηση, αυτό ήταν το ουσιαστικό αίτημα.

Ο λαός είναι ταλαιπωρημένος και πολύ μπερδεμένος, μα ακόμα και έτσι δείχνει να αντιδράει.

Η κοινοβουλευτική τυραννία που τόσα χρόνια του στερεί  με το γάντι την αξιοπρεπή ζωή που του πρέπει, άφησε το γάντι και έπιασε το μαστίγιο και αυτό έχει φέρει σύγχυση.

Ξεκαθαρίζουμε πως είμαστε κάθετα αντίθετοι με την αντίληψη που πάει να επικρατήσει πως δηλαδή η κυβέρνηση συμπεριφέρεται ναζιστικά και φασιστικά.

Γνωρίζουμε καλά πως αυτό με το οποίο βρίσκεται αντιμέτωπος ο κόσμος δεν είναι ναζισμός, ούτε φασισμός και ούτε χούντα, είναι απλά το πραγματικό και δίχως ίχνος υποκρισίας πρόσωπο της τρίτης ελληνικής δημοκρατίας, κάτι που δεν μπορεί ακόμα να αντιληφθεί ο κόσμος. Θα φροντίσουμε εμείς ώστε σύντομα να του γίνει κατανοητό και ξεκάθαρο.. Όσο για τους βελούδινους επαναστάτες που προσπάθησαν να καρπωθούν τη διαμαρτυρία για προφανείς λόγους, δεν θα πούμε κάτι παρά μόνο πως γνωρίζουμε από τώρα τη μοίρα τους, σύντομα θα την μάθουν και οι ίδιοι.

Να πέσει η κυβέρνηση, να καταβαραθρωθεί.

Αυτό είναι το αίτημα και μεις το χαιρετίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Πολεμιστές της Ευρώπης: Michael Wittmann και Balthazar Woll

Η Ευρώπη είναι η πατρίδα της Λευκής Άριας Φυλής και η ιστορία της Ευρώπης είναι στολισμένη με αμέτρητα παραδεί...