Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Οι Λακεδαιμόνιοι, Οι εβραίοι και οι τέκτονες

  

Γράφω το παρόν άρθρο απευθυνόμενος σε συναγωνιστές αλλά και σε νοήμονες Έλληνες.Προ ημερών ενημερώθηκα από φίλο συναγωνιστή ότι ιστοσελίδα του «χώρου» αποχωρητήριου προέβη στην ανάρτηση άρθρου που υποστηρίζει ότι μεταξύ Σπάρτης και Ιουδαίας υπήρχε συναίνεση και πως μεταξύ των δύο λαών υπήρξε συνεργασία. Εντελώς τυχαία είχα ήδη εντοπίσει την πηγή του δηλητηρίου και υπήρχε όλο το υλικό στην εικονική βιβλιοθήκη που όλοι κρατάμε σε δίσκους δεδομένων.

Όπως διαβάζουμε στον ιστότοπο bnaibrirh.org το 1843, ο Χένρι Τζόουνς και 11 άλλοι Γερμανο-Εβραίοι μετανάστες συγκεντρώθηκαν στο Sinsheimer’s Café στην Ανατολική Πλευρά της Νέας Υόρκης για να αντιμετωπίσουν αυτό που ο Ισαάκ Ρόζενμπουργκ, ένας από τους ιδρυτές του B’nai B’rith, ονόμασε «τη θλιβερή κατάσταση των Εβραίων σε αυτή τη νεοσύστατη χώρα μας». Έτσι, γεννήθηκε η οργάνωση B’nai B’rith (παιδιά της διαθήκης).Τι είναι όμως αυτή η οργάνωση; Ας ενημερωθούμε καλύτερα από τις πρωτογενείς πηγές.

Στις αρχές του 19ου αιώνα, τα πρώτα μεγάλα κύματα μεταναστών, φτάνουν στις ΗΠΑ κυρίως από την Ευρώπη. Οι Εβραίοι της κεντρικής Ευρώπης, αν και ζουν χωρίς τους περιορισμούς των γκέτο, νοιώθουν ακόμη στιγματισμένοι από τις διακρίσεις, στην κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική ζωή. Στην Ρωσική αυτοκρατορία η κατάσταση είναι ακόμη πιο δυσάρεστη, γιατί εκεί κυριαρχεί ο φανατικός διασκορπισμός τους, που οδηγεί σε λεηλασίες και στα πογκρόμ (δηλ. σε λαϊκό κίνημα κατά των Εβραίων) διατηρώντας έτσι ένα κλίμα διαρκούς τρομοκρατίας. Χαμένοι σε ένα χαώδη κόσμο, συναναστρέφονται ανθρώπους από διαφορετικές χώρες που μιλούν όλες τις γλώσσες. Δεν έχουν ούτε την ευκαιρία, ούτε τα μέσα για να διατηρήσουν τους δεσμούς τους με τον Εβραϊσμό. Οι κοινοτικοί οργανισμοί είναι ανύπαρκτοι η στοιχειώδεις – που και που, κάποιες προσωρινές συναγωγές και τίποτε άλλο. Με λίγα λόγια, ήταν όλοι στο έλεος της αργής, αλλά σίγουρης απώλειας της Εβραϊκής τους ταυτότητας και της ολοκληρωτικής αφομοίωσης. Όπως κάθε φορά που ο Εβραϊσμός βρέθηκε στην άκρη του γκρεμού, έτσι και τότε, υπήρξαν άνθρωποι με οράματα και με καρδιά, για να σκύψουν πάνω σε αυτό το πρόβλημα. Στις 13 Οκτωβρίου 1843, στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στην ανατολική πλευρά του Μανχάταν, συγκεντρώθηκαν 12 μετανάστες από την Γερμανία, και με πρωτοβουλία του Χένρι Τζόουνς έβαλαν τις βάσεις της οργάνωσης, που έμελλε να γίνει η μεγαλύτερη Εβραϊκή κοινωνική οργάνωση του κόσμου.

Η τάξη του ΜΠΕΝΕ-ΜΠΕΡΙΘ είχε γεννηθεί.

Το Μπενέ – Μπερίθ αναλαμβάνει την αποστολή:

        Να συγκεντρώσει τους ανθρώπους της Εβραϊκής πίστεως, για την υπεράσπιση των δικαίων τους.

        Να αναπτύξει και να ανυψώσει τον πνευματικό και ηθικό χαρακτήρα των ομοθρήσκων του.

        Να τους καλλιεργήσει τις πιο ευγενείς αρχές της φιλανθρωπίας, της τιμής και του πατριωτισμού, να προωθήσει την επιστήμη, τα γράμματα και τις τέχνες.

        Επίσης, να ανακουφίσει τους φτωχούς και τους απόρους, καθώς και να συμπαραστέκεται στα θύματα της καταδίωξης να επισκέπτεται και να βοηθά τους αρρώστους και να προστατεύει χήρες και ορφανά, σύμφωνα με την πλατύτερη έννοια της ανθρωπιάς.

Το Μπενέ Μπερίθ, αρχικά δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των Εβραίων της Νέας Υόρκης και των νέων μεταναστών. Τους βοήθησε να βρίσκουν δουλειά ή στέγη και εξασφάλιζε τα απαραίτητα στους απόρους. Επίσης δημιούργησε παιδικούς σταθμούς και σχολεία για τα παιδιά. Η τάξη γρήγορα απέδειξε την αποτελεσματικότητα της δράσης της και επεκτάθηκε σε όλες τις ΗΠΑ. Αργότερα, σε πολλές χώρες της Ευρώπης, και πρόσφατα και σε άλλες Ηπείρους.

Η Αδελφότητα του Μπενέ Μπερίθ Αθήνας είναι ένας οργανισμός μέλος του Διεθνούς Μπενέ Μπερίθ και κατ’ επέκταση του Μπενέ Μπερίθ Ευρώπης.Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1924 και ήδη έχει 86 χρόνια δημιουργικής προσφοράς στην Εβραϊκή Κοινότητα της Ελλάδας, έχοντας συμβάλλει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων του που είναι μεταξύ άλλων, η διατήρηση της Εβραϊκής ταυτότητας, της πολιτισμικής και θρησκευτικής κληρονομιάς, η υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η φιλανθρωπία.

Παράλληλα, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, έχει βοηθήσει στον αγώνα της παγκόσμιας Αδελφότητας που έχει σαν στόχο τον αγώνα κατά του αντισημιτισμού, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, την υπεράσπιση κάθε Εβραίου παντού στον κόσμο και στο Ισραήλ, την ανθρωπιστική βοήθεια για τους άπορους και τη δράση για την ανάπτυξη της εβραϊκής ταυτότητας, του πολιτισμού και της εβραϊκής κληρονομιάς.

ΠΗΓΗ : ισραηλιτική κοινότητα Αθηνών, επίσημο όργανο του κεντρικού ισραηλιτικού συμβουλίου

Η «μπενε μπεριτ» είναι μια τεκτονική οργάνωση που λειτουργεί ως μασονικής στοά.Χαρακτηρίζεται ως το «μάτι του Ισραήλ» παρακολουθώντας και καταγράφοντας οτιδήποτε ενδιαφέρει το κράτος του Ισραήλ και τον διεθνή Σιωνισμό. Ας δούμε μερικά στοιχεία ακόμη.

Πίσω λοιπόν, από την δραστηριότητα στις Μασονικές στοές, με ανθρώπους στις θέσεις-κλειδιά της πολιτικής, της οικονομίας, της κοινωνικής ζωής και της Άμυνας. Πίσω από τις «φιλοσοφικές συζητήσεις» στα σκοτεινά «εργαστήρια». Πίσω από «αθώα» καταστατικά που παίρνουν τυπικό έλεγχο της Δικαιοσύνης. Πίσω από «Φιλανθρωπικά Ιδρύματα», «Ύπατα Συμβούλια», από «Ξιφοφόρους», «Άρχοντες», «Κραταιούς», «Ροδόσταυρους» και άλλους «αξιωματούχους» της μασονίας, με πλήρη άγνοια των περισσοτέρων μασόνων για το τι ρόλο παίζουν οι στοές τους, ποιο σκοπό εξυπηρετεί η μυστικότητα και η ίδια η ύπαρξή τους, κινείται ένα αόρατο δίχτυ που εξυπηρετεί τέλεια τους σκοπούς ξένων κέντρων αποφάσεων και Μυστικών Υπηρεσιών, όπως η αμερικάνικη CIA και η ισραηλινή «Μοσάντ». Από τα Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, πολλές διδασκαλίες για το ρόλο και τον προορισμό του Ισραήλ διδάσκονται στις Στοές των μασόνων. Το σύνθημα και έμβλημα της μασονίας «Ελευθερία-Ισότης-Αδερφότης» αναφέρεται και στα Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών. Το σύνθημα «Ελευθερία-Ισότης-Αδερφότης» των Ελλήνων Μασόνων είναι το ίδιο που για πρώτη φορά ειπώθηκε, γράφτηκε και καθιερώθηκε, στα πρακτικά του 1ου Διεθνούς Σιωνιστικού Συνεδρίου, στη Βασιλεία της Ελβετίας. Είναι αυτό που «ψιθυρίζουν» τα μέλη της «Μοσάντ» που είναι δραστηριοποιημένα και στη «Μπένε-Μπέριτ».Είναι η «ταμπέλα» για τη CIA και τους πράκτορές της.

ΠΗΓΗ : Η Μασονία στην Ελλάδα (Κώστας Τσαρούχας)


Ας προχωρήσουμε στο κυρίως θέμα του άρθρου πάντα μέσα από τις πηγές. Δεν προσθέτω τίποτα δικό μου.


 

Tο διήμερο 2-3 Σεπτεμβρίου 2018  πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Σπάρτη το διεθνές συνέδριο «Σπάρτη – Ισραήλ: Αναβίωση μιας Αρχαίας Φιλίας», με διοργανωτές τον Δήμο Σπάρτης, τη Μπενέ Μπερίτ Ελλάδος και το Ινστιτούτο Ελληνο-Ισραηλινής Συνεργασίας. Σκοπός του Συνεδρίου ήταν η βαθύτερη γνωριμία και συνεργασία μεταξύ Ελλήνων και Ισραηλιτών, ως συνέχεια της ιστορικά καταγεγραμμένης φιλίας μεταξύ της Αρχαίας Σπάρτης και του Λαού του Ισραήλ.Τους συνέδρους καλωσόρισε εκ μέρους των οργανωτών ο δρ. Άγγελος Κολοκούρης, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ελληνο-Ισραηλινής Συνεργασίας, ενώ η έναρξη του Συνεδρίου έγινε από τον δήμαρχο Σπάρτης κ. Ευάγγελο Βαλιώτη. Ακολούθησε χαιρετισμός από την Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου και εκ των χορηγών του συνεδρίου κα Αδαμαντία Τζανετέα.  Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Dan Mariaschin, διευθύνων σύμβουλος της Διεθνούς Μπενέ Μπερίτ. Το Συνέδριο τίμησε με την παρουσία του ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, εκπροσωπώντας και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ.

ΠΗΓΗ : κεντρικό ισραηλιτικό συμβούλιο


Ο Δρ. Ευστάθιος Λιανός-Λιάντης είναι επικεφαλής της Ελληνικής αντιπροσωπείας στον διεθνή οργανισμό για τη μνήμη του ολοκαυτώματος IHRA και ειδικός απεσταλμένος για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού και την προάσπιση της μνήμης του ολοκαυτώματος. Η μελέτη που δημοσιεύεται εδώ αποτελεί την εισήγησή του στο διεθνές συνέδριο «Σπάρτη – Ισραήλ: Αναβίωση μιας Αρχαίας Φιλίας», Σπάρτη 2-3.9.2018, που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Σπάρτης, η Μπενέ Μπερίτ Ελλάδος και το Ινστιτούτο Ελληνο-Ισραηλινής Συνεργασίας.

ΠΗΓΗ : «Τα χρονικά» έκδοση του ΚΙΣ τόμος 43ος Αριθ.Φύλλου 254


Πριν συνεχίσω παρακάτω θα κάνω μια σύνοψη ως επισήμανση των όσων έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής ώστε να καταλήξω στο τέλος σε ένα συμπέρασμα. Η μασονική εβραϊκή υπερστοά «μπενε μπεριτ» η οποία έχει ως στόχο την πάταξη του αντισημιτισμού και την εξύψωση του Εβραϊσμού και η οποία έχει στις τάξεις της πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών Ισραήλ και ΗΠΑ, διοργάνωσε ένα συνέδριο στο οποίο θέλησε να αποδείξει ότι οι Σπαρτιάτες είχαν σχέσεις και αλληλοσεβασμό με το Ισραήλ. Αν αυτό είναι αλήθεια και αν εντέλει αποδεικνύεται θα το δούμε στην συνέχεια. Το περίεργο είναι ότι το όλο ζήτημα αναρτήθηκε πετσοκομμένο (δηλαδή περιτμημένο) σε ιστοσελίδα του «εθνικιστικού» χώρου στην οποία έχω πληροφορηθεί ότι παρουσιάζεται γνωστός αξιόλογος καθηγητής πανεπιστημίου και κατά τα άλλα συμπαθέστατος παράγοντας του πατριωτικού χώρου ο οποίος είναι ο ίδιος τέκτων.

Συνεχίζω…μείνετε ακάθεκτοι.

Γράφει ο Γιάννης Ραχιώτης Δημότης Σπάρτης, Δικηγόρος Αθηνών

Ψευδεπίγραφη η «αρχαία φιλία» Σπάρτης – Ισραήλ

«Δεν μπορώ να υποθέσω ότι Δήμαρχος κος Βαλιώτης δεν έχει τίποτα υπ’ όψη του γι’ αυτά και για την τεράστια καμπάνια που τα τελευταία χρόνια κάνει στην Ελλάδα το Ισραήλ…»

Με λύπη διαβάσαμε ότι ο Δήμος Σπάρτης διοργανώνει σε πολυτελές ξενοδοχείο του Μυστρά , μαζί με δυο οργανώσεις προπαγάνδισης της Ισραηλινής πολιτικής “συνέδριο για την αναβίωση της ...αρχαίας φιλίας μεταξύ Σπάρτης και Ισραήλ”. Ο τίτλος είναι προφανώς ψευδεπίγραφος και αποσκοπεί στη δημιουργία παραπλανητικών συνειρμών, αφού το κράτος του Ισραήλ ιδρύθηκε μόλις το 1948, σαν διάδοχος της βρετανικής κατοχής, από πρόσωπα διαφόρων εθνικοτήτων και προελεύσεων με μόνο συνδετικό μεταξύ τους το θρήσκευμα και τη σιωνιστική ιδεολογία . Στο ενημερωτικό δελτίο [ στην ιστοσελίδα www.sparta-israel.org] αναφέρεται ότι το ... πανάρχαιον της σπαρτιάτικο - ισραηλινής φιλίας προκύπτει από ... επιστολή του βασιλιά της Σπάρτης “Areus “ (πιθανώς εννοούν τον Αρύ) προς τους Εβραίους αρχιερείς περί το 300 π.Χ. που – κατά δήλωσή τους- αναφέρεται στο ... βιβλίο των Μακκαβαίων. Οι δυο, πλην του Δήμου, συνδιοργανωτές αυτοσυστήνονται στην παραπάνω ιστοσελίδα τους ως προμηθευτές «ισχυρών» ομιλητών και πάνελ εν γένει , δηλαδή –σε απλά ελληνικά- ως προωθητές φιλοϊσραηλινής προπαγάνδας . Οι «ισχυροί» ομιλητές και τα θέματα των ομιλιών τους μέχρι την έναρξη του « συνέδριου» δεν είχαν αναρτηθεί . Είναι προφανές ότι το ενδιαφέρον τους δεν βρίσκεται στους ομιλητές και στις …αποδείξεις που θα φέρουν για την υποτιθέμενη επιστολή βασιλιά της Σπάρτης σε κάποιο ραβίνο πριν 2.300 χρόνια, αλλά στο να σύρουν το Δήμο Σπάρτης σε μια επικοινωνιακή επιχείρηση καλλιέργειας φιλικών αισθημάτων προς την πιο ρατσιστική και εγκληματική κρατική υπόσταση της εποχής μας .

Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι το Ισραήλ από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του το 1948, διεξάγει ένα αμείλικτο πόλεμο εξόντωσης του λαού που κατέκτησε και υποδούλωσε. Αυτό είναι έγκλημα πολέμου. Ότι είναι μία από τις τρείς χώρες στον κόσμο που δεν έχουν Σύνταγμα (γιατί δεν θέλει να αναγνωρίσει ανθρώπινα και πολύ περισσότερο πολιτικά δικαιώματα στους υπόδουλους ), δεν έχει επίσημα καθορισμένα σύνορα ( γιατί θα έπρεπε να προσδιορίσει τι είναι οι περιοχές που κατέκτησε στους διάφορους πολέμους, επικράτειά του ; κατεχόμενα; έδαφος άλλου κράτους ; και να εξηγήσει τι έρεισμα έχουν στο διεθνές δίκαιο οι διαρκείς βομβαρδισμοί , αποκλεισμοί και επιχειρήσεις εξόντωσης όσων ζουν σε αυτές) . Με πρόσφατο νόμο, έγινε το πρώτο κράτος που στον 21ο αιώνα μ.Χ. θεσμοθέτησε επίσημα απαρτχάιντ. Είναι το μόνο κράτος στον πλανήτη που είναι επισήμως θεοκρατικό: Με νόμο απονέμει ιδιότητα πολίτη μόνο σε πιστούς συγκεκριμένης θρησκείας. Θεωρεί δικαίωμά του εκτελεί πολίτες άλλων κρατών ακόμη και επιστημόνων και να βομβαρδίζει κατά βούληση γειτονικές του χώρες . Κοντολογίς πρόκειται για μια διαρκή προσβολή όχι μόνο του διεθνούς δικαίου αλλά της ίδιας της έννοιας του ανθρώπινου πολιτισμού. Δυστυχώς, οι δημοτικοί μας άρχοντες, ευθυγραμμίζονται με τη μεταστροφή της εξωτερικής πολιτικής της χώρας που επέβαλαν οι κκ Τσίπρας και Κοτζιάς, σε βάρος των κρατικών μας συμφερόντων. Η σημερινή κυβέρνηση, σε βαθμό που ούτε ή χούντα είχε τολμήσει, μας έχει μετατρέψει σε απλό προωθητή των αμερικανικών επιδιώξεων στην περιοχή με κίνδυνο να υποστούμε διάφορα αντίποινα ή και εμπλοκής σε πολεμικές περιπέτειες. Το χειρότερο αυτής της επικίνδυνης μεταστροφής είναι ότι έχουμε μετατραπεί σε στρατιωτική ενδοχώρα του Ισραήλ και σύμμαχος κάθε δικτάτορα ή μαριονέτας που έχουν εγκαταστήσει οι ΗΠΑ στη περιοχή ( π.χ. του στρατηγού Αλ Σίσι στην Αίγυπτο , του Ποροσένκο στην Ουκρανία κοκ.). Οι όποιες υποσχέσεις για «επενδύσεις» ή για χρηματοδοτήσεις από τους προωθητές της Ισραηλινής πολιτικής δεν μπορούν να γίνονται πρόσχημα για την καταστροφή των παραδοσιακών μας δεσμών με λαούς και κράτη και συμμετοχή σε νεοαποικιοκρατικά εγκλήματα που είναι βέβαιο ότι θα καταλήξουν άδοξα και θα μας συμπαρασύρουν στην κατάρρευσή τους.

ΠΗΓΗ : notospress.gr

Τώρα έρχεται η στιγμή να συναρμολογήσουμε όλα τα κομμάτια του παζλ όλων όσων διαβάσαμε ώστε να εμφανιστεί μπροστά στα μάτια μας η πλήρης αλήθεια. Αρχικά να αναφερθώ στον ίδιο τον τίτλο του συνεδρίου ο οποίος είναι παραπλανητικός. Δεν μπορεί να υπάρξει σχέση Σπάρτης-Ισραήλ διότι πολύ απλά δεν υπήρξε ποτέ Ισραήλ πριν το 1948. Το κράτος του Ισραήλ είναι ένα σιωνιστικό μόρφωμα μέσα στα σπλάχνα της Παλαιστίνης και πριν το 1948 δεν υπήρξε ποτέ. Οι εβραίοι ήταν πάντοτε δούλοι στους Έλληνες, στους Ρωμαίους, ξανά στους Έλληνες και εν τέλει στους Εγγλέζους αποικιοκράτες οι οποίοι με την σκανδαλώδη διακήρυξη Μπάλφουρ έδωσαν το πράσινο φως για την δημιουργία ενός κράτους μέσα σε ένα υπάρχον κράτος. Η δε περιοχή της Ιουδαίας ήτο πάντοτε μια επαρχία ενίοτε ελληνική ενίοτε ρωμαϊκή ενίοτε βυζαντινή. Ο τίτλος είναι αδόκιμος και αποσκοπεί να δημιουργήσει εντυπώσεις κάνοντας προπαγάνδα. Ό,τι ακριβώς κάνουν οι μυστικές υπηρεσίες.

Τα βιβλία των Μακκαβαίων στα οποία αναφέρονται οι τέκτονες Ιουδαίοι του συνεδρίου και τα οποία χρησιμοποιούν οι «εθνικιστές» ως πειστήρια είναι αξιόπιστα κείμενα μόνο ως προς το γενικό περιεχόμενο και όχι ως ακριβή ιστορικά στοιχεία. Πρόκειται για ραβινική διδαχή με ξεκάθαρο εθνικιστικό και θρησκευτικό προσανατολισμό σε συγκεκριμένη κατεύθυνση. Οι εβραίοι κόλακες σαφέστατα «έγλυφαν» και την Σπάρτη αλλά και την Περσία για να ικανοποιήσουν τα συμφέροντα τους. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Εσθήρ για την οποία η παλαιά διαθήκη αφιερώνει ολόκληρο βιβλίο. Οι εβραίοι θέλουν να εξυψώσουν τον λαό τους και ισχυρίζονται την αδελφική συνεργασία με την Σπάρτη. Δεν θα μπορούσαν να ισχυριστούν συνεργασία με τους Μαμελούκους ή τους υποσαχάριους. Μια τέτοιου είδους προπαγάνδα θα ήταν αντιπαραγωγική γι' αυτούς.

Ο διεθνής Σιωνισμός προσπαθεί να εξυψώνει με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο το κράτος του Ισραήλ. Ένα  πολυφυλετικό μόρφωμα που προέκυψε από παράνομο εποικισμό με μόνο γνώμονα οι έποικοι να ήταν θρησκευτικά Εβραίοι. Προσπαθούν να δώσουν ιστορικό βάθος σε ένα κατασκεύασμα λίγων δεκαετιών εφευρίσκοντας με ψευδή ή παραποιημένα στοιχεία μύθους όπως κάνουν εδώ και 25 αιώνες. Αν εξετάσουμε την πραγματική τους ιστορία είναι πάμφτωχη χωρίς κάποιο λαμπρό πολιτισμό παρά με αντιδάνεια από τους πολιτισμούς με τους οποίους ήρθαν σε επαφή. Η γλώσσα τους ήτο πάμφτωχη και έχει αλλάξει μέσα στο βάθος των αιώνων από τα αραμαϊκά και τα χαναανιτικα στην τετραγωνική εβραϊκή γραφή ενώ μετά την αποβολή από την Ιουδαία από τον αυτοκρατόρα Τίτο έχουμε μια πολυδιάσπαση σε γίντις και λαντίνο κτλ. Τα αρχαία εβραϊκά είναι μια νεκρή γλώσσα, ας το μάθει και η κ.Ρεπούση. Επίσης δεν είχαν επιστήμες εξού και η παροιμιώδης δεισιδαιμονία τους.

Ο επικεφαλής του συνεδρίου αυτού είναι ειδικός απεσταλμένος στο διεθνή οργανισμό για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού και του ολοκαυτώματος. Θα ήταν σχεδόν καθήκον να υπερασπιστεί την θέση των Εβραίων στο συγκεκριμένο ζήτημα. Και πάω αμέσως στα στοιχεία που παραθέτει.Επικαλείται τον Φίλωνα τον Αλεξανδρεύς και ισχυρίζεται ότι ο Μωυσής δίδασκε το Πυθαγόρειο θεώρημα κάτι το οποίο είναι ένα απόλυτο ψέμα. Ο Πυθαγόρας ο Σάμιος έζησε τον μεταξύ 5ου και 4ου αιώνα π.χ. ενώ ο Μωυσής σύμφωνα με τις γραφές έζησε τον 13ου αιώνα π.χ. Πώς είναι δυνατόν ο Μωυσής 900 χρόνια πριν να γνώριζε τι θα ανακαλύψει ο Πυθαγόρας; Εκτός και αν όταν συνάντησε τον Ιεχωβά υπό την μορφή φλεγόμενης βάτου μίλησαν περί τριγωνομετρίας! Όπως βλέπετε δεν ευσταθεί τίποτα. Ο Φίλωνας ως Εβραίος που ήταν απέρριπτε την ελληνική φιλοσοφία.

Στην συνέχεια ο εν λόγω ομιλητής αναφέρει τα βιβλία των Μακκαβαίων και τα επικαλείται ως απόλυτη ιστορική πηγή. Τα βιβλία αυτά είναι θρησκευτικά γραμμένα από Ιουδαίους και έχουν αποδοθεί στα ελληνικά με την μετάφραση των εβδομήκοντα. Οι επιστολές για τις οποίες γίνεται αναφορά είναι οι εξής:

·        Τις επιστολές του Αλέξανδρου του Α του Βάλα και του Δημητρίου Σωτήρ προς των Εβραίο Ιωνάθαν. Οι δύο επίγονοι του μεγάλου Αλεξάνδρου βρίσκονται σε ένοπλη διαμάχη με τον Δημήτριο να δολοφονεί στο τέλος τον Αλέξανδρο. Τα αιώνια εμφύλια ελληνικά πάθη και στην μέση ο ενδιάμεσος Ιουδαίος κόλακας.

·        Επιστολή του Ονία ιερέα των Ιουδαίων προς τον βασιλιά την βασιλική Σπάρτη όταν βασιλιάς ήταν ο Αρεύς ο Α'. Από την μια έχουμε ένα βασιλιά που εκπροσωπεί μια πόλη κράτος και από την άλλη έχουμε τον εκπρόσωπο ενός ιουδαϊκού ιερατείου.

Καμία σχέση και συνεργασία δεν υπήρξε όπως βλέπετε. Αν δεχτούμε ότι το βιβλίο των Μακκαβαίων παρουσιάζει την αλήθεια πρόκειται απλώς για επιστολές οι οποίες δείχνουν το αιώνιο ιουδαϊκό γλύψιμο προς τον εκάστοτε δυνατό με γνώμονα να επιτευχθεί ο σκοπός του ιερατείου. Βρισκόμαστε στην εποχή της εθνικιστής εξέγερσης των Μακκαβαίων. Οι Εβραίοι ψάχνουν για συμμάχους και όπως ξέρουμε «ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου».

Αγαπητοί συναγωνιστές ο εθνικιστικός χώρος έχει αλωθεί. Τα τείχη έχουν γκρεμιστεί. Ο εχθρός ζει ανάμεσά μας. Ο εθνικιστικός χώρος είναι πλέον το λημέρι της έχιδνας. Είναι ο τελευταίος πολιτικός χώρος που είχε μείνει έστω και μερικώς ελεύθερος. Πλέον όχι για πολύ…αυτό που μας έρχεται θα επιχειρήσει το τέλος του κινήματος και την αιώνιας ιδέας. Η ιδέα μας είναι άφθαρτη και παντοτινή. Αλλά αν χαθούν οι ιδεολόγοι κλείνει και ο κύκλος. Συγχωρέστε το μεγάλο κείμενο αλλά έπρεπε να εξαντληθεί το θέμα.

Το δηλητήριο του Σιωνισμού κυλάει στις φλέβες των «νεοεθνικιστών». Μεταχειρίζονται κάθε μαγγανία και φτηνή προπαγάνδα που γκρεμίζεται με ένα απλό κείμενο σαν το δικό μου. Χρησιμοποιούν ακόμα και κείμενα Εβραίων και τεκτόνων ώστε να αποδείξουν ότι η γη είναι επίπεδη και ο γάιδαρος πετάει. Γι' αυτό τώρα είναι η στιγμή για αγώνα. Κάντε αγώνα. Η μάχη είναι υβριδική. Το μέτωπο είναι πολύπλευρο. Η καθημερινότητα μας δεν μας επιτρέπει να παρακολουθούμε τα πάντα. Το να συλλέξει κάνεις τα στοιχεία και να γράψει ένας κείμενο απαιτεί χρόνο τον οποίο δεν έχουμε. Ο βιοπορισμός μας δεν προέρχεται από αυτό διότι εμείς δεν πουλάμε «εθνικισμό» και φτηνό πατριωτισμό. Έχουμε τα επαγγέλματα μας και τις υποχρεώσεις που μας γεμίζουν.

Στους «νεοεθνικιστές» θα πούμε ότι ότι κύριοι φτάνει με το γλύψιμο! Προχωρήστε σε περιτομή!

Δεν θα χάσουμε τώρα την ψυχραιμία μας διότι δεν είναι ακόμα η ώρα μας. Η ώρα μας θα έρθει και τότε εμείς θα είμαστε εκεί και μαζί μας θα είναι η θεά Νέμεσις η οποία θα φέρει την κάθαρση.

 

Θα επιστρέψουμε. Είναι υπόσχεση.

Θα επιστρέψουμε. Είναι καθήκον.

Αίμα και τιμή

Πολεμοκράτης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Πολεμιστές της Ευρώπης: Michael Wittmann και Balthazar Woll

Η Ευρώπη είναι η πατρίδα της Λευκής Άριας Φυλής και η ιστορία της Ευρώπης είναι στολισμένη με αμέτρητα παραδεί...