Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Εθνικοσοσιαλισμός και ναρκωτικά



Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε επί της αρχής το σχέδιο νόμου του υπουργείου ανάπτυξης και επενδύσεων για την παραγωγή, εξαγωγή και διάθεση τελικών προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης. Ο υπουργός κ. Γεωργιάδης, ο οποίος έχει ένα παρελθόν με έντονη παρουσία στον πατριωτικό χώρο μέσα από τον οποίο ξεπήδησε ως πολιτικό πρόσωπο, έκανε για νιοστή φορά μία μεγαλοπρεπέστατη πολιτική «κωλοτούμπα», η οποία δεν καταδεικνύει απλώς το ποιόν του συγκεκριμένου πολιτικάντη αλλά και εν γένει του σάπιου πολιτικού συστήματος που διαφεντεύει την πατρίδα μας μετά το 1974. Ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης περιφερόμενος στους τηλεοπτικούς σταθμούς προσπαθούσε να μας πείσει ότι η Νέα Δημοκρατία ποτέ δεν ήταν κατά του νομοσχεδίου της απελευθέρωσης της κάνναβης. Βέβαια ο ίδιος, καθώς και ο κ. Βορίδης που αποτελεί το alter ego της ακροδεξιάς πτέρυγας του πιο προδοτικού κόμματος της Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας, ισχυρίζονταν το 2018 όταν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε φέρει το νομοσχέδιο στη Βουλή ότι η αριστερά θέλει να «απελευθερώσει τον μπάφο». Από το βήμα της Βουλής ο κ. Γεωργιάδης δεν παρέλειψε να μας πει ότι τελικά ο κ. Καρανίκας είχε δίκιο. Η ανυποληψία και η πολιτική γελοιότητα των προσώπων που παριστάνουν τους κυβερνώντες αυτού του άθλιου κρατιδίου-προτεκτοράτου δεν έχει όρια.




Βέβαια, τι να περιμένει κανείς από τους ξενόδουλους θαμώνες της βουλής των ανθελλήνων, οι οποίοι από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά ξεχειλίζουν από παρακμή, υποκουλτούρα και αποτελούν έναν ετερόκλητο όχλο μπολσεβίκων «δημοκρατών» και φιλελεύθερων αμερικανιστών και φιλοεβραίων. Όμως είναι απορίας άξιο το γεγονός ότι πολλοί από τους βουλευτές είναι και άνθρωποι του επιστημών και συγκεκριμένα του τομέα της υγείας. Ο πρώην υπουργός υγείας επί ΣΥΡΙΖΑ, κ. Ξανθός, καθώς ο νυν της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κικίλιας, είναι γιατροί. Ως αιτιολογία αναφέρεται στο νομοσχέδιο ότι η κάνναβη έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Καλούμε τους υπουργούς και βουλευτές που ταυτόχρονα είναι και ιατροί, άρα υπηρετούν την κοινωνία με διπλή ιδιότητα, να προσκομίσουν έστω και μία εμπεριστατωμένη κλινική μελέτη που να αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Δεν θα το κάνουν. Και δεν θα το κάνουν για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι εξυπηρετούν διεθνή συμφέροντα τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Και ο δεύτερος είναι ότι ως γιατροί γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως απόδειξη.

Αυτό που συμβαίνει σήμερα όπως βλέπουμε ξεκάθαρα στην εποχή της παγκόσμιας πανδημίας είναι η χειραγώγηση και η χειραφέτηση της επιστήμης. Αυτή η δυστοπία έχει καταλύσει κάθε λογική και κάθε αξία. Η επιστήμη είναι από την εποχή των προσωκρατικών φιλοσόφων στην υπηρεσία της κοινωνίας. Ο όρος της έννοιας της επιστήμης από την εποχή του Αριστοτέλη έχει παρακμάσει και φθίνει. Το παγκόσμιο σύστημα πλέον έχει απλώσει τα πλοκάμια του παντού και έχει διεισδύσει παντού. Πλέον η επιστήμη έχει εργαλειοποιηθεί για πολιτικούς σκοπούς και οι πραγματικοί επιστήμονες έχουν αντικατασταθεί με φερέφωνα των συμφερόντων που εκπροσωπούν. Οι πραγματικοί επιστήμονες βρίσκονται στο περιθώριο διότι η αλήθεια την οποία εκπροσωπούν στέκεται εμπόδιο ενάντια στο δηλητήριο της παγκοσμιοποίησης.

Περισσότερες από εξήντα ουσίες βρίσκονται αποκλειστικά στο φυτό της κάνναβης, οι οποίες αποκαλούνται κανναβινοειδή. Η τετραϋδροκανναβινόλη (THC) είναι η κυρία δραστική ουσία η οποία απομονώθηκε για πρώτη φορά το 1969 από τον εβραίο χημικό Ραφαήλ Μεχουλάμ, αφού τελείωσε το μεταπτυχιακό που του προσεφέρθη με υποτροφία από το ίδρυμα του Δαυίδ Ροκφέλερ αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό. Έκτοτε πλήθος ερευνών έχουν διενεργηθεί με απώτερο σκοπό να πείσουν την κοινή γνώμη για τις φαρμακευτικές ιδιότητες της κάνναβης (χασίς). Εις μάτην! Εκτός από μερικές εργαστηριακές ενδείξεις δεν υπάρχει καμία απολύτως επιστημονική κλινική μελέτη με αποδείξεις για καμία μορφή καρκίνου, ούτε για τη σκλήρυνση κατά πλάκας, ούτε για καμία άλλη ασθένεια. Μακάρι να ήταν τα πράγματα έτσι απλά. Θα είχαν απαλυνθεί τα βάσανα εκατομμυρίων ανθρώπων οι οποίοι πάσχουν από ανίατες ασθένειες με σοβαρές επιπλοκές και πόνο. Αλλά και από την άλλη για φανταστείτε… να πάει κανείς στον γιατρό και να του πει, έχεις καρκίνο αλλά μην ανησυχείς, πιες ένα μπάφο την ημέρα και θα γιατρευτείς.

Και βέβαια ήδη οι κοινοβουλευτικοί μάς είπαν ότι αυτό είναι μόνο η αρχή. Τι εννοούν άραγε; Στη συνέχεια θα αποποινικοποιήσουν και την ηρωίνη; Και μιλάνε και για την ψυχαγωγική πλευρά του όλου ζητήματος! Δηλαδή διασκεδάζει κάνεις όταν είναι καταβεβλημένος και χαμένος από τα ναρκωτικά; Μέχρι και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος – Τζέφρυ Παπανδρέου τάχθηκε υπέρ. Γιατί άραγε; Και βέβαια δεν είναι γιατρός. Μήπως ψυχαγωγείται και ο ίδιος;

Σήμερα σχεδόν εξήντα χρόνια μετά την παγκόσμια διάχυση των ναρκωτικών ουσιών στη νεολαία μέσω κινημάτων όπως οι χίπις έχουμε μία έξαρση του φαινομένου όπως ποτέ άλλοτε. Οι νεοκομουνιστές και οι φιλελεύθεροι, σκύβαλα της παγκοσμιοποίησης, προτείνουν μέχρι και την κατασκευή καθημερινών ειδών από ίνες κάνναβης. Όπως άλλωστε έκανε και ο εβραίος επιχειρηματίας Λεβί Στρος (Levi Strauss) ο οποίος χρησιμοποίησε για αρκετό χρονικό διάστημα φθηνές ίνες από κάνναβη στη θέση της πολύ ακριβότερης βαμβακερής ίνας για τα διάσημα «μπλου τζιν» ρούχα του.  

Το χασίς προκαλεί εθισμό και εξάρτηση. Είναι νευροτοξικό και προκαλεί από ήπια στίψη μέχρι ντελίριο. Οι εξαρτημένοι παρουσιάζουν στερητικό σύνδρομο που χαρακτηρίζεται από τρέμουλο, έντονη εφίδρωση και φτάνει μέχρι τις παραισθήσεις. Σε τι ωφελεί τον χρήστη; Σε τίποτε! Δημιουργεί έναν ψεύτικο κόσμο που τον περιβάλλει και τον αποξενώνει. Ο κόσμος αυτός είναι το «κουκούλι» που νομίζει ότι τον προστατεύει από τα προβλήματά του. Στην ουσία τού γεννά ακόμη ένα πρόβλημα, αυτό της εξάρτησης. Το άτομο καθίσταται δούλος της ουσίας και της πλαστής πραγματικότητας που βιώνει.

Άρα καταλήγουμε στο ότι η κάνναβη δεν ωφελεί κανέναν; Και βέβαια όχι. Το 2001, χρονιά κατά την οποία το Αφγανιστάν διοικούσαν οι μουτζαχεντίν, παρήγαγε μερικές χιλιάδες τόνους μαριχουάνα. Σήμερα πολλά χρόνια μετά την αμερικανική εισβολή και τον «εκδημοκρατισμό» της χώρας, η παραγωγή εκτοξεύτηκε σε πάνω από 200.000 τόνους. Πάνω από το 80% της καλλιέργειας του όπιου χρησιμοποιείται για την παρασκευή ναρκωτικών.



Ο μισθοφορικός στρατός των Η.Π.Α. δεν θα μπορούσε να εξαφανίσει τις φυτείες όλα αυτά τα χρόνια; Σαφώς και ναι. Αλλά δεν το κάνει διότι ως γνήσιος στρατός κατοχής προστατεύει την Ε.Ο.Ζ. (ειδική οικονομική ζώνη) του αφεντικού του. Η πλουτοπαραγωγική πηγή στην προκειμένη περίπτωση είναι το χασίς και το αφεντικό είναι οι διεθνείς επικυρίαρχοι περιούσιοι. Οι ντόπιοι εργάζονται για μερικά δολάρια στην συγκομιδή. Οι Αμερικανοί στρατιώτες μισθοφόροι παρέχουν σταθερότητα στην περιοχή και προστασία για να στείλουν μερικές χιλιάδες δολάρια στο σπίτι τους στις Η.Π.Α. Και τέλος το μεγάλο αφεντικό κερδίζει δισεκατομμύρια δολάρια από το εμπόριο, το παραεμπόριο και το λαθρεμπόριο. Ο δυτικού τύπου καπιταλισμός σε όλο του το μεγαλείο. Η ερώτηση που έρχεται αυθόρμητα είναι η εξής : τι δουλειά έχει ο υπερπατριώτης Αμερικάνος στρατιώτης στην άλλη μεριά του πλανήτη και για ποια πατρίδα φοράει την παραλλαγή;

Αυτοί λοιπόν οι διεθνείς καπιταλιστές οι οποίοι πουθενά δεν έχουν πατρίδα αλλά παντού αισθάνονται σαν στο σπίτι τους είναι αυτοί που πουλάνε τον θάνατο στα μέρη όπου συχνάζει η νεολαία μας κερδίζοντας αμύθητα πλούτη. Κερδίζουν όμως και κάτι άλλο που είναι ο απώτερος σκοπός του διεθνούς σιωνισμού. Όπως αναφέρεται στα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, η νεολαία του κόσμου τον οποίο ονειρεύονται οι περιούσιοι θα είναι ανίκανη να αντιδράσει εξαιτίας των ναρκωτικών συν τοις άλλοις. Έτσι δεν θα υπάρχει κανείς στο διάβα τους να αντισταθεί στην ολοκληρωτική επέλαση. Τα ναρκωτικά προκαλούν την αποδυνάμωση και καταβολή του σώματος. Το αδύναμο σώμα δεν μπορεί να πολεμήσει για την επιβίωση, δεν μπορεί να εργαστεί και να μακροημερεύσει. Τα ναρκωτικά θολώνουν την πνευματική διαύγεια και γκρεμίζουν την ψυχική ισορροπία. Ο άνθρωπος χάνει την επαφή με την πραγματική ζωή και ζει σε μία παράλληλη πραγματικότητα παρακμής και σήψης. Γίνεται εφήμερος και ευάλωτος.

Ως εθνικοσοσιαλιστές λέμε όχι στον θάνατο των ναρκωτικών που σερβίρουν καπιταλιστές και κομμουνιστές, δημοκράτες και φιλελεύθεροι, μπολσεβίκοι και Ιουδαίοι. Η αρχαία ελληνική κοσμοθέαση πάνω στην οποία βασίζεται η ιδεολογία μας δεν χωράει την παρακμή της χρήσης ναρκωτικών. Η ιδεατή Πολιτεία στην οποία πιστεύουμε οφείλει να είναι καθαρή φυλετικά και άρτια κοινωνικά όπου τα μέλη της θα ζουν σύμφωνα με την αρχαία ελληνική ρήση :

νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ

Θα επιστρέψουμε. Είναι υπόσχεση.

Θα επιστρέψουμε. Είναι καθήκον.

Αίμα και τιμή.

Πολεμοκράτης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Πολεμιστές της Ευρώπης: Michael Wittmann και Balthazar Woll

Η Ευρώπη είναι η πατρίδα της Λευκής Άριας Φυλής και η ιστορία της Ευρώπης είναι στολισμένη με αμέτρητα παραδεί...