Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Το μονοπάτι της τιμής

Μάιος 1945, η παλαιά Ευρώπη πεθαίνει. Οι κόκκινοι μπολσεβίκοι της στέπας και ο στρατός της παγκοσμιοποίησης λογχίζουν τα πλευρά της λευκής ηπείρου και χύνουν το δηλητήριο του κομουνισμού και του φιλελευθερισμού στο ημιθανές λαβωμένο της σώμα. Μάιος 2021, η παλαιά Ευρώπη δεν υπάρχει παρά ως ανάμνηση. Η λευκή ομοεθνία των γηγενών πληθυσμών της Ευρώπης βρίσκεται ένα βήμα πριν από την τελική ήττα. Ένας εξαντλητικός και ανελέητος εποικισμός που θα επιφέρει την εξάλειψη των αυτοχθόνων πληθυσμών και την αντικατάστασή αυτών με εισαγόμενους αλλογενείς βρίσκεται πλέον στην τελική του φάση. Οι κυβερνήσεις των κρατών της Ευρώπης αποτελούνται ως επί το πλείστον από πολιτικούς σημιτικής καταγωγής ή από υπαλλήλους του διεθνούς τραπεζικού συστήματος. Εντολοδότης είναι η συμμορία των Βρυξελλών και συντονιστής η παγκόσμιος τράπεζα δια μέσου της κεντρικής ευρωπαϊκής τράπεζας.

Σε αυτήν την δυστοπία που ζούμε όλοι τους χωράνε. Αριστεροί, κομουνιστες, κεντρώοι, δεξιοί, ακροδεξιοί. Πολλοί διατείνονται ότι είναι πατριώτες. Κάποιοι δηλώνουν εθνικιστές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι τους είναι αντιφασίστες, αντιναζί. Είναι δηλαδή είτε ενσυνείδητοι είτε ασυνείδητοι αρνητές της φυλής και της πολιτείας που αυτή δημιούργησε εδώ και χιλιάδες χρόνια. Είτε επιθυμούν τον παράνομο εποικισμό της χώρας ως αριστεροί είτε τον ανέχονται ως ελλήνοφωνοι γραικύλοι μιας κάποιας δεξιάς και ενός κάποιου εθνικισμού. Οι τελευταίοι είναι και οι πιο επικίνδυνοι. Τους περιγράφει χαρακτηριστικά ο Γεώργιος Ρόκγουελ ως «χομπίστες της δεξιάς». Μαζεύονται όλοι μαζί και συζητάνε. Δηλαδή αοριστολογούν και μπουρδολογούν. Αυτοί οι μεταμοντέρνοι «εθνικιστές», οι νεοεθνικιστές, οι νεοφώτιστοι πατριώτες εν μέσω εθνοδιαλυτικού Αρμαγεδώνα που αφανίζει την φυλή μας προσπαθούν μόνο να αποκτήσουν κομματική ταυτότητα με πατριωτική ταμπέλα με στόχο τα τέρμα δεξιά έδρανα του κοινοβουλίου.

Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με όλους αυτούς. Δεν μπορούμε να έχουμε σχέση. Δεν υπακούμε σε ιδεοληψίες και σε δογματισμούς. Η αστική σάπια καθημερινότητα του παρηκμασμένου μεταπολεμικού κόσμου δεν χωράει το μεγαλείο της ιδέας μας... Ευτυχώς! Το δικό μας κοσμοείδωλο διαμορφώνεται από την ιδεατή πολιτεία, από τον πολιτισμό που ο Ελληνισμός έδωσε στην λευκή ευρωπαϊκή ομοεθνία όπως ο πατέρας δίνει την σοφία του στα παιδιά του. Η δημιουργία του σήμερα δια μέσου του συνολικού πολιτισμού της λευκής Ευρώπης θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα αποτέλεσμα της σύγκρουσης του ιουδαϊκού διαφωτισμού με την Ελληνική Αναγέννηση. Σε αυτό το σήμερα ζούμε και γι’ αυτό το σήμερα παλεύουμε. Παλεύουμε για το σήμερα και για το αύριο. Θα παλεύουμε πάντα. Με επίγνωση του παρελθόντος και με τα μάτια στραμμένα στο μέλλον.

Μας αποκαλούν νεοναζί με έναν τόνο υποτιμητικό. Το ακούμε τόσο από τους μπολσεβίκους της αριστεράς όσο και από τους μπολσεβίκους της δεξιάς οι οποίοι είναι χειρότεροι. Και σε αυτούς του δεύτερους απευθύνομαι, οι οποίοι πρέπει να καταλάβουν επιτέλους ότι δεν είναι παρά κομμουνισταί και σκύβαλα του διεθνούς σιωνισμού. Ακόμη και η εισαγωγή νεολογισμών ως ορολογία της πολιτικής επιστήμης αποδεικνύει το ρηχό του πνεύματος τους. Τι θα πει νεοναζί; Τίποτα…Νεοναζί δεν σημαίνει τίποτα. Όπως δεν σημαίνει τίποτα ρατσιστής. Οι ράτσες, δηλαδή οι φυλές, υπάρχουν. Είναι μια πραγματικότητα για την οποία δεν ευθύνεται κανένας άνθρωπος παρά ο θεός. Και όταν λέμε θεός δεν εννοούμε τον Θεό Γιαχβέ και καμία επίπλαστη σημιτική υποθεότητα. Όταν λέμε θεός εννοούμε την ανώτερη δύναμη. Την συμπαντική νομοτέλεια που διέπει το Παν!

Εμείς λοιπόν δεν είμαστε νεοναζί. Δεν υπάρχουν ούτε νέο-ναζί ούτε παλαιό-ναζί ούτε μετά-ναζί ούτε ανά-ναζί. Υπάρχουμε όλοι εμείς. Οι εθνοφυλετιστές, υπέρμαχοι μιας εθνικής κοινωνικής πολιτείας. Εκφραστές της υπέρτατης ιδέας, της παντοτινής. Της αλήθειας την οποία η φύση έχει ορίσει. Υπάρχουμε και ζούμε μέσα στην δυστοπία την οποία οι νικητές του τελευταίου μεγάλου πολέμου δημιούργησαν και όλοι στηρίζουν. Ακόμη και αυτοί οι αυτοαποκαλούμενοι «εθνικιστές». Οι μόνοι που δεν χωράμε στην σημερινή εποχή της παγκοσμιοποίησης και της αστικής σαπίλας της καθημερινότητας είμαστε εμείς. Οι εθνικοσοσιαλιστές.

Εμείς είμαστε άνθρωποι της κοινής ελληνικής καθημερινότητας. Δεν έχουμε λύσει εσαεί τα οικονομικά μας ούτε προερχόμαστε από την ψευτο-αριστοκρατική ελίτ που γεννάει τους σημερινούς πολιτικάντηδες, τους καπιταλιστές και τους παρατρεχάμενούς τους, οι οποίοι είναι όλοι κατά 99% κομουνιστές. Αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα που αντιμετωπίζει σύσσωμο το ελληνικό Έθνος. Δεν μας πληρώνει κανείς για να παριστάνουμε τους εθνικιστές.

Στην πορεία της ζωής του κάθε άνθρωπος καλείται να πάρει αποφάσεις σημαντικές αλλά και λιγότερο σημαντικές. Ως άνθρωποι παίρνουμε αποφάσεις και ζούμε με αυτές. Οι αποφάσεις αυτές μας χαρακτηρίζουν και μας προσανατολίζουν. Ο ημίθεος Ηρακλής πριν φτάσει στο σημείο της ζωής του να κάνει τους Άθλους ως έργο προσφοράς στην ελληνική κοινωνία βρέθηκε μπροστά σε ένα σταυροδρόμι. Εκεί συνάντησε δύο γυναίκες, την Κακία και την Αρετή. Η Κακία περιγράφεται ως μια γυναίκα με ακριβά και όμορφα ρούχα, περιποιημένη με βαμμένο πρόσωπο και φτιαγμένη κόμη. Του προτείνει να ακολουθήσει τον δικό της δρόμο, ο οποίος θα ήτο ομαλός και ευθύς, γεμάτος σαρκικές απολαύσεις, διασκέδαση και ανέμελη ζωή. Η Αρετή περιγράφεται ως μια γυναίκα μοναδικής ομορφιάς αλλά ντυμένη με απλά ρούχα και με πηγαία γοητεία. Στο πρόσωπό της υμνείται το γυναικείο φύλο καθώς και η μητρότητα. Η Αρετή με υπερηφάνεια υποδεικνύει τον δρόμο της, ένα δύσβατο μονοπάτι, ανηφορικό και πετρώδες γεμάτο στροφές. Για να το ακολουθήσει ο Ηρακλής θα πρέπει να κάνει πολλές θυσίες και να στερηθεί απολαύσεις και φυσικά να βιώσει τις στεναχώριες της ζωής.

Ο Έλλην υπερήρωας επέλεξε τον δρόμο της Αρετής. Μέσα από τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τους Άθλους που έφερε εις πέρας υπηρέτησε το κοινό καλό με δικαιοσύνη και πρόσφερε μοναδικές υπηρεσίες με ανιδιοτέλεια ώστε να γίνει ισόθεος βρίσκοντας την θέση του στο πάνθεον του Ολύμπου.

Ο εθνικοσοσιαλισμός είναι ο δρόμος της Αρετής, τον οποίο όλοι εμείς καλούμεθα να πάρουμε. Δεν μας τον επιβάλλει κανείς. Τον επιλέγουμε μόνοι μας με αυταπάρνηση. Αυτόν τον δρόμο ακολούθησαν όλοι οι προπάτορες του Ελληνισμού μέχρι σήμερα χάρη στους οποίους υπάρχουμε. Αυτόν τον δρόμο ακολουθήσαμε πάντα με τόλμη και ανδρεία.

Ακούστε τα λόγια του Ευαγόρα Παλληκαρίδη και νιώστε την δύναμη:

 

Θα πάρω μιαν ανηφοριά

Θα πάρω μονοπάτια

Να βρω τα σκαλοπάτια

Που παν στη λευτεριά


Ζήτω η νίκη!

Ζήτω η αιωνία Ελλάς!

Πολεμοκράτης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Πολεμιστές της Ευρώπης: Michael Wittmann και Balthazar Woll

Η Ευρώπη είναι η πατρίδα της Λευκής Άριας Φυλής και η ιστορία της Ευρώπης είναι στολισμένη με αμέτρητα παραδεί...