Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Δεξιά και ο δούρειος ίππος του νεοεθνικισμού (1ο μέρος)

 


«Για εμένα η δεξιά είναι πιο επικίνδυνη από την αριστερά. Η δεξιά είναι ένας εχθρός που έχει το πρόσωπο του φίλου.»

                                                                                                                Leon Degrelle

Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης όπου όλα ελέγχονται από τις φατρίες των διεθνών τοκογλύφων αισθανόμαστε ορισμένες φορές ως επιβάτες σε ένα όχημα που τρέχει ανεξέλεγκτα και κινδυνεύει να συγκρουστεί ανά πάσα στιγμή. Όλα συμβαίνουν ταχύτατα και τα γεγονότα μας προλαβαίνουν. Πρέπει να βρούμε το κουράγιο και την δύναμη κάθε στιγμή, κάθε λεπτό να παλέψουμε ενάντια στο τέρας που έρχεται κατά πάνω μας. Οι καιροί ου μενετοί.

Παρακολουθώντας τον επονομαζόμενο εθνικιστικό χώρο σήμερα βλέπουμε πεντακάθαρα ότι οι μάσκες έχουν πέσει. Τα κάστρα έχουν αλωθεί εκ των έσω. Ο εθνικιστικός χώρος αλλάζει. Ο εθνικισμός άλλαξε. Οι εθνικιστές άλλαξαν. Βλέπουμε πλέον τους παλιούς συναγωνιστές να μεταστρέφονται σε προοδευτικούς «εθνικιστές» ενώ νέα πρόσωπα κατακλύζουν τον παρηκμασμένο χώρο βρίσκοντας πολιτικό καταφύγιο. Το διαδίκτυο έχει γεμίσει με παραμάγαζα «εθνικιστών». Ποιον εκπροσωπούν; Μα φυσικά κανέναν παρά τον εαυτό τους και δύο με τρεις παρατρεχάμενους που σέρνει ο καθένας από πίσω του. Δεν έχουν καμία ιδεολογική βάση, δεν πιστεύουν σε τίποτα. Άεργοι, ανελλήνιστοι και τυχοδιώκτες περιφέρονται ως αδειανά πουκάμισα σε ιστοσελίδες και πατριωτικές διαδικτυακές εκπομπές. Κακοποιούν την Ελληνική Γλώσσα και υποβιβάζουν την νοημοσύνη μας.

Όλοι συγκλίνουν σε ένα κοινό σημείο. Είναι αντιφυλετιστές, αντιφασίστες και αγκαλιάζουν το Ισραήλ. Είναι ενάντια στην ίδια τους την λευκή φύση. Εγκάθετοι του φυλετισμού έχουν χάσει την Άρια ταυτότητα τους και έχουν μια σημιτική νοοτροπία. Δυστυχώς απευθύνονται στην νεολαία που μέσω του διαδικτύου έχει ελεύθερη πρόσβαση στις δηλητηριώδεις διδαχές τους. Όλοι είναι δημοκράτες και αντιρατσιστές. Σπάνια δρουν αυτόνομα και συνήθως υποκινούνται είτε στηρίζονται από άλλους ανελλήνιστους γραικύλους ιδίου μήκους κύματος. Μικροδάσκαλοι μαμωνάδες μακριά τα χέρια σας από την Ελληνική νεολαία. Το πρωκτοκοινοβούλιο σας χωράει όλους.

Αυτή η συνομοταξία των «ακροδεξιών εθνικιστών» δεν μας είναι άγνωστη. Το φαινόμενο των ακροδεξιών γκόιμ τα οποία ξεκινάνε από πατριώτες της φακής, ανέρχονται σε τάχα σκληρούς «νεοναζί» και εκπίπτουν σε μπολσεβίκους της αστικής ακροδεξιάς δεν είναι κάτι καινούργιο. Υπάρχει εδώ και δεκαετίες με μια κατακόρυφη άνθιση του φαινομένου σε διάφορες χώρες μετά τον ψυχρό πόλεμο. Και όπως γνωρίζετε ο ψυχρός πόλεμος κατοχύρωσε το δαιδαλώδες δίκτυο των μυστικών υπηρεσιών δίπλα στους εξουσιαστές.

Στο παρόν άρθρο θα ασχοληθούμε με το φαινόμενο αυτών των «εθνικιστών», οι οποίοι σήμερα δυστυχώς αποτελούν πρότυπο για την νεολαία και για κάθε νεοεισαχθέντα στον εθνικιστικό χώρο. Έναν χώρο που για κάποιους είναι το σπίτι μας και έχουμε επιτρέψει στον κάθε τυχάρπαστο να μπαίνει, να αποπατεί και να εξέρχεται.

Και πού εξέρχεται; Μα φυσικά στην ακροδεξιά πτέρυγα του εκάστοτε δεξιού και φιλελεύθερου κόμματος που θα τον φιλοξενήσει. Στόχος τους είναι τα τέρμα δεξιά έδρανα του πρωκτοκοινοβουλίου. Νομίζουν ότι δεν τους ξέρουμε, νομίζουν ότι δεν τους έχουμε μάθει. Σας έχουμε μάθει. Πριν από εσάς πέρασαν κι άλλοι κάνοντας ακριβώς ό,τι κάνετε και σεις σήμερα. Σκοπός μας είναι αυτή η τάξη των ανελλήνιστων υποβαλκάνιων γραικύλων που παριστάνουν τους αυτόκλητους σωτήρες του δύσμοιρου ελληνικού έθνους να είναι και η τελευταία. Από το 1822 μέχρι σήμερα είναι 199 χρόνια όπου τυχοδιώκτες πολιτικάντηδες ταλανίζουν την Ελληνική φυλή ως υπάλληλοι του κράτους. Το μεγαλύτερο μέρος αυτών προέρχεται από συγκεκριμένες φατρίες οι οποίες δεν έχουν ελληνικό αίμα στις φλέβες τους και ελληνική συνείδηση στην ψυχή τους.

Τα χαρακτηριστικά αυτών των εθνικιστών της δεξιάς είναι τόσο ξεκάθαρα που τους διακρίνεις από μακριά. Τους παρατηρείς όταν κινούνται, όταν μιλάνε. Ακόμα και ο τρόπος που στέκονται και ακινητούν είναι χαρακτηριστικός. Σπάνια κάνουν κάποιο επάγγελμα. Συνήθως είναι γόνοι πολιτικών οικογενειών. Σπουδάζουν σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια και παίρνουν τίτλους σπουδών τους οποίους ουδέποτε χρησιμοποιούν στην αγορά εργασίας καθώς δεν εργάζονται. Συχνά είναι τέκτονες και ακόμη πιο συχνά είναι περιούσιοι. Υπάρχουν όμως και οι κοινοί θνητοί σε αυτή την κατηγορία. Αυτοί είναι ακόμη πιο θλιβεροί καθότι επιδιώκοντας να εκπληρώσουν την ματαιοδοξία τους, συχνά νάρκισσοι και εγωπαθείς, μετατρέπονται στις πιο ευτελείς ιερόδουλες της δεξιάς. Επίσης δεν έχουν κάποιο σαφές επάγγελμα και συνήθως είναι δημοσιογράφοι, εκδότες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να τους συντηρεί ως αργόσχολους μέχρι να εκπληρώσουν το όνειρο τους. Δηλαδή να καθίσουν στα τέρμα δεξιά έδρανα ώστε να συνεχίσουν με αργομισθίες να τρέφονται από τις σάρκες της πατρίδος την οποία κατά δήλωση τους θέλουν να σώσουν.

Με αυτούς θα ασχοληθούμε στο δεύτερο μέρος αυτού του άρθρου όπου θα δείξουμε την γυμνή αλήθεια. Θα φέρουμε στα μάτια σας την βρωμερή σάπια ακροδεξιά συνομοταξία των εθνικιστών. Όλοι τους κοσμοπολίτες και φιλοσημίτες. Όλοι ενάντια στην λευκή Ευρωπαϊκή ομοεθνία αλλά κοντά στην αμερικανική πραγματικότητα. Υπερορθόδοξοι θρησκόληπτοι χριστιανοί και φίλοι των Σλάβων ομόδοξων αδερφών τους. Πολίτες του κόσμου, νοιάζονται για τους υποσαχάριους κάφρους περισσότερο από ό,τι νοιάζονται για τους Έλληνες που ζουν στις σκλαβωμένες πατρίδες της βόρειας Ηπείρου και της Ιωνίας. Λαοπλάνοι, γοητεύουν τον μέσο πατριώτη για να του υφαρπάξουν την ψήφο. Συνήθως εκδίδουν και πουλάνε βιβλία. Μιλάνε με έναν στείρο αντικομμουνισμό παριστάνοντας τους συνεχιστές των ταγμάτων ασφαλείας ενώ είναι στην ουσία μπολσεβίκοι οι ίδιοι. Ο κάθε φιλελεύθερος αστός, ο κάθε Φαήλος και κάθε λογής γραικυλος που αυτοπροσδιορίζεται ως εθνικιστής δεν μπορεί  άλλο να ζει στο σπίτι μας. Μας μολύνει και μας χαλάει την αισθητική.

Οι κοσμοπολίτες «εθνικιστές» του σήμερα είναι όλοι αντιναζί με το μέρος των Εγγλέζων και των Αμερικανών ενώ δεν λείπουν και εκείνοι που παίρνουν το μέρος των μπολσεβίκων. Δηλαδή οι σημερινοί «εθνικιστές» είναι με το μέρος των νικητών του τελευταίου μεγάλου πολέμου. Πολύ καλά λοιπόν. Η ερώτηση είναι, αφού είστε με το μέρος αυτών που διαμόρφωσαν το σήμερα, γιατί δυσανασχετείτε και ενοχλείστε από την σημερινή κατάσταση της Ελλάδος αλλά και της ανθρωπότητας; Ποιον τάχα πολεμάτε μέσω της επαναστατικής ιδέας του εθνικισμού; Ποιος είναι ο εχθρός; Δεχτείτε την σημερινή κατάσταση ως μια σειρά τετελεσμένων  γεγονότων που θεωρείτε ορθά και σταματήστε την οχλαγωγία και την δημαγωγία, χομπίστες της δεξιάς. Εμβολιασμένοι, ψεκασμένοι και πολέμιοι της ευρωπαϊκής Άριας φυλής αφήστε μας στην ησυχία μας. Η ελληνική φυλή δεν σας έχει ανάγκη. Σώστε τους εαυτούς σας.

Το θέμα με τους φιλοσημίτες εθνικιστές είναι ότι δεν γνωρίζουν πραγματικά τους Εβραίους. Νομίζουν ότι τους γνωρίζουν αλλά η πραγματικότητα τους διαψεύδει. Αρκεί να θυμηθεί κανείς τις δηλώσεις του Εβραίου σιωνιστή Σάμπυ Μιονί προς τους ακροδεξιούς της ΝΔ. Ακροδεξιοί «εθνικιστες» όσες φορές και να αρνηθείτε τον εθνικοσοσιαλισμο, όσες φορές και να βρεθείτε σε μια συναγωγή ή σε μια τεκτονική στοά, όσο και αν γλείφετε το Ισραήλ, οι Εβραίοι σας ξέρουν. Εσείς δεν τους ξέρετε. Οι Εβραίοι σας ξέρουν καλά και όσο και να προσπαθείτε να διαγράψετε το παρελθόν αυτό θα σας ακολουθεί. Όσο και να προσπαθείτε να μεταστραφείτε σε δεξιούς καραγκιόζηδες δεν αλλάζει τίποτα. Η αλήθεια μένει αμετάβλητη διότι η αλήθεια δεν εξαρτάται από την δημαγωγία και τα γραπτά κανενός βλακός του «εθνικιστικού» χώρου. Ίσως αν κάνετε περιτομή να το εκτιμήσουν οι φίλοι σας. Όπως είχα συμβουλέψει παλαιότερα τον κ. Γεωργιάδη σε κατ’ ιδίαν συζήτηση το προτείνω ανεπιφύλακτα και σε σας. Κάντε περιτομή. Πλέον γίνεται και με χειρουργική επέμβαση και είναι ανώδυνη. Με την περιτομή ίσως σας ανοίξουν περισσότερες πόρτες στην κοινοβουλευτική σας καριέρα απ’ ό,τι θα ανοίξουν με το να προσπαθείτε να πείσετε την εθνικιστική νεολαία να απαρνηθεί τον εθνοφυλετισμό.

Έχουμε μείνει λίγοι αλλά πάντα είμαστε λίγοι. Γραφικοί, ρομαντικοί, ναζί, φασίστες και ένα σωρό ταμπέλες που μας κρεμάνε όχι οι αριστεροί αλλά οι «εθνικιστές». Ορισμένες φορές αναρωτιέμαι σε ποιο έθνος ανήκουν αυτοί οι εθνικιστές. Μήπως σε κάποιο περιούσιο; Εμείς  είμαστε απέναντι σε αυτό τον εθνικισμό της σαπίλας του Σιωνισμού. Οι τελευταίοι τους είδους μας. Οι τελευταίοι μια αλήθειας που χάνεται στο βάθος του χρόνου και στο σκοτάδι της αθλιότητας που μια χούφτα πορνοβοσκών της ερήμου έχει εξαπλώσει ως ιό που προσβάλλει τον καθένα και το καθετί.

Δύο δυνάμεις συγκρούονται από κτήσεως κόσμου πάνω στον πλανήτη. Οι θρησκείες τις προσδιορίζουν ως το καλό και το κακό. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι οι δυνάμεις αυτές είναι αντίρροπες και οι εκφραστές των δυνάμεων αυτών έχουν την ακριβώς αντίθετη κοσμοαντίληψη. Απο την μια είναι η ελληνική κοσμοαντίληψη και απέναντι είναι ο σημιτικός ορυμαγδός. Ο καθένας συντάσσεται και πολεμάει. Πολεμάει καθημερινά. Πλέον ο πόλεμος είναι υβριδικός. Δεν υπάρχει ένα μέτωπο. Το μέτωπο έχει σπάσει και ο πόλεμος μαίνεται γύρω μας. Ο εχθρός είναι πλέον παντού. Ακόμη και μέσα στον επονομαζόμενο «εθνικιστικό» χώρο.

Εμείς επιλέγουμε πάντα να βλέπουμε τον κόσμο μέσα από την ελληνική κοσμοθέαση και να πολεμάμε πιστοί στο δίπτυχο του πολίτη οπλίτη. Δεν θα φορέσουμε κιπά για να μας δοθεί η ραβινική άδεια να συμμετέχουμε στο θέατρο σκιών της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Δεν θα αγκαλιάσουμε την δυτική σαπίλα και το κράτος του Ισραήλ ακόμη και αν πρόκειται για ψευδή διαπίστευση με σκοπό την εισαγωγή μας στο τεκτονικό δημιούργημα της γαλλικής επανάστασης. Και φυσικά μένουμε μακριά από κάθε ανατολίτικη υποκουλτούρα που μας απομακρύνει από την ελληνική μας φύση και την ευρωπαϊκή μας υπόσταση.

 

Θα επιστρέψουμε. Είναι υπόσχεση.

Θα επιστρέψουμε. Είναι καθήκον.

Αίμα και τιμή

Πολεμοκράτης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Πολεμιστές της Ευρώπης: Michael Wittmann και Balthazar Woll

Η Ευρώπη είναι η πατρίδα της Λευκής Άριας Φυλής και η ιστορία της Ευρώπης είναι στολισμένη με αμέτρητα παραδεί...