Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Δράση ενάντια στα ψεύτικα είδωλα του εθνικισμού



Τη σημερινή μέρα όλα τα γκρουπούσκουλα, τα κόμματα και οι γραφικές ημιμαθείς περσόνες της ακροδεξιάς προσέρχονται στο μνημείο του Δραγούμη για να καταθέσουν στεφάνια και να κλαψουρίσουν για την "άδικη" εκτέλεση του. Εμείς, όμως, έχουμε τελείως διαφορετική άποψη. Η σημερινή επέτειος όχι μόνο δεν μας λυπεί, αλλά αντιθέτως, αποτελεί ένα  παράδειγμα της "αμοιβής" που λαμβάνει κάθε προδότης αυτού του πολύπαθου έθνους.

Ο Ιων Δραγούμης ήταν ένας υψηλόβαθμος τέκτονας, που όχι μόνο υπήρξε διαπρύσιος ιεροκήρυκας της ελληνοτουρκικής φιλίας, αλλά επιθυμούσε και διακαώς την ομοσπονδιοποίηση Ελλάδας και Τουρκίας. Το όραμα του αυτό δεν θα έπρεπε να εκπλήσσει κανέναν, αν αναλογιστούμε ότι υπήρξε γόνος φαναριώτικης οικογένειας. Είναι το πρόσωπο που αμφισβήτησε την ελληνικότητα Κρητικών και Μικρασιατών, ευχόμενος με πάθος την εξόντωση τους από τους αγαπημένους του Τούρκους, ενώ ταυτόχρονα πολέμησε με κάθε τρόπο το όραμα της Μεγάλης Ιδέας σε μια περίοδο που ήταν εφικτή εκπλήρωση της.

Τιμή και δόξα στον θρυλικό Μακεδονομάχο Παύλο Γύπαρη, που δεν ξέχασε την προδοσία του Μακεδονικού Αγώνα, τότε που ο Δραγούμης τα βρήκε με τους Νεότουρκους (τους συνέδεαν άλλωστε βαθύτατοι τεκτονικοί δεσμοί..) και τον "έστειλε" να βρει τους Φαναριώτες προγόνους του.

ΕΘΝΙΚΟΝ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Πολεμιστές της Ευρώπης: Michael Wittmann και Balthazar Woll

Η Ευρώπη είναι η πατρίδα της Λευκής Άριας Φυλής και η ιστορία της Ευρώπης είναι στολισμένη με αμέτρητα παραδεί...