Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019

Τελετή τιμής και μνήμης για τον Κωσταντίνο Κατσίφα


Σήμερα το πρωί, κλιμάκιο συναγωνιστών ανταποκρίθηκε ενεργά στο κάλεσμα που απηύθυναν οι Επιτροπές Εθνικής Αντίστασης συμμετέχοντας στην τελετή μνήμης που διοργανώθηκε για τον εθνομάρτυρα Κωσταντίνο Κατσίφα στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και κλιμάκιο της μαχητικής κοινότητας Propatria. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω τελετή τιμής και μνήμης πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και θα καθιερωθεί σε ετήσια βάση ως θεσμός. Για να δώσουμε στην ψυχή του πολεμιστή της ράτσας την τιμή που της πρέπει. Το παράδειγμα του Κωσταντίνου αποτελεί για εμάς την πυξίδα πλεύσης και το ιερό παράδειγμα στον αγώνα που έχουμε επιλέξει να δώσουμε μέχρι την τελική νίκη.


Αμέσως μετά την λήξη της τελετής ακολούθησε δράση στα πιο κεντρικά σημεία της πόλης με την οποία αφήσαμε το ιδεολογικό μας στίγμα ενόψει της σημερινής εθνικής επετείου. Τα χιλιάδες φεϊγ βολάν που ερρίφθησαν αποτελούν την ακτιβιστική προέκταση του μηνύματος που άφησε η τελευταία εκπομπή μας με θέμα την 28η Οκτωμβρίου και τους πραγματικούς ήρωες που έγραψαν το Έπος του '40.Αναλόγου περιεχομένου τρικάκια συναντήσαμε καθ' οδόν και από άλλες συλλογικότητεςΚωσταντίνος Κατσίφας Αθάνατος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Γιάννης Λαγός: Όλη η αλήθεια και οι εξελίξεις στον εθνικιστικό χώρο (Αντικαθεστωτική Επικαιρότητα #50)

Στην εκπομπή αυτή ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός μιλάει για όλους και για όλα, απατώντας σε καίρια ερωτήματα. Δείτε την συζήτηση πατώντας...