Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019

Μεγάλη νίκη για τους συναγωνιστές στην Θεσσαλονίκη! Μαζική πορεία ενάντια στο gay prideΠαρά τις πασίγνωστες πλέον μεθοδεύσεις που στήνει επί σειρά ετών η νεοταξική Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία και οι παραφυάδες της, η εκδήλωση «Straight Pride» διεξήχθη κανονικότατα. Πραγματοποιήθηκε πορεία 100 εθνικιστών του Ιερού Λόχου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Την ίδια στιγμή οι πραιτωριανοί έκαναν ότι μπορούσαν για να προστατεύσουν το αστείο συνονθύλευμα άπλυτων και ξεβράκωτων που δεν ξεπέρασε αριθμητικά ούτε τα 20 άτομα. Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία από την ζωντανή κάμερα που παραθέτει ο Ιερός Λόχος στην ιστοσελίδα του.
Ακόμα όμως πιο χαρακτηριστικά και αντιπροσωπευτικά της ηθικής παραζάλης που βιώνουμε, είναι και τα εμετικά συνθήματα της πολυαγαπημένης κοινότητας. Παραβιάζουν καταφανέστατα τους αντιρατσιστικούς νόμους που τα ίδια τους αφεντικά έχουν θεσπίσει.
Για καλή τους τύχη, οι μισές διμοιρίες της περιφέρειας ήταν εκεί για να προστατεύσουν το ετήσιο αίσχος που έχει καθιερωθεί και να μην προσεγγίσουν οι εθνικιστές την πλατεία Αριστοτέλους.


Πολλά μπράβο στους συναγωνιστές για την συσπείρωση και την επικοινωνιακή συντριβή που επεφύλαξαν στα κίβαλα της αρρωστημμένης πολιτικής τους ορθότητας. Η εθνική αντίσταση συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Κορωνοϊός και παράνομη μετανάστευση - τα δύο εργαλεία του ίδιου συστήματος (Αντικαθεστωτική #40)

Στη σημερινή εκπομπή αναλύεται το θέμα του κορωνοϊού και πως αυτός έχει εργαλειοποιηθεί από το ίδιο σύστημα, που παράλληλα εξακολουθεί α...