Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Συγκέντρωση μνήμης και πορεία εθνικιστών στην Λάρισα (Βίντεο)



Την Κυριακή, ανήμερα της Ποντιακής Γενοκτονίας, την ίδια στιγμή τα ποντιακά σωματεία πραγματοποιούσαν τις ετήσιες καθεστωτικές μαζώξεις, που έχουμε συνηθίσει, με έντονο «άρωμα» αντιρατσισμού, ελληνοτουρκικής συναδέλφωσης, κλάψας, ευχολογίων και...Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας, οι Έλληνες εθνικοσοσιαλιστές και ριζοσπάστες εθνικιστές ακολουθήσαμε μία διαφορετική οδό.

Αποφασίσαμε, μαζί με άλλους εθνικιστές, να μεταβούμε στην Λάρισα, δίνοντας το «παρών» στο κάλεσμα που απηύθυνε ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος. Ήταν μία δυναμική κινητοποίηση γεμάτη παλμό, κατά την οποία πολλοί Έλληνες εθνικιστές ξεχύθηκαν στους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης, φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στο τυραννικό καθεστώς που καταδυναστεύει την πατρίδα μας και στις συνεχόμενες προδοσίες που έχει διαπράξει.


 Την αυλαία της εκδήλωσης άνοιξε ο επικεφαλής  του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου, Αστέριος Χάμος, καυτηριάζοντας την υποκρισία του μεταπολιτευτικού κόσμου.



Στην συνέχεια, δόθηκε ο λόγος στον Σωτήρη Δεβελέκο που απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους της Εθνικής Κοινωνικής Δράσης


Ακολούθως, τον λόγο έλαβε ο συναγωνιστής μας Χάρης, που περιέγραψε την κατοχή που βιώνουμε σήμερα, τονίζοντας τους τρόπους με τους οποίους οφείλουμε να αγωνιστούμε μέχρις εσχάτων.



Η εκδήλωση, έκλεισε με την αναφώνηση του εθνικού ύμνου και την τήρηση ενός λεπτού σιγής στην μνήμη των 353.000 νεκρών της Ποντιακής Γενοκτονίας, για να ακολουθήσει πορεία στις πιο κεντρικές οδούς της Πόλης.




Η συσπείρωση αυτή, δεν είναι, παρά η έμπρακτη υλοποίηση των όσων έχουμε, ως τώρα, προαναγγείλει. Τα καλύτερα έπονται!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Πολεμιστές της Ευρώπης: Michael Wittmann και Balthazar Woll

Η Ευρώπη είναι η πατρίδα της Λευκής Άριας Φυλής και η ιστορία της Ευρώπης είναι στολισμένη με αμέτρητα παραδεί...