Σάββατο, 6 Απριλίου 2019

Στηρίζουμε το "Makedonian Pride 2019"Αύριο στις 7 Απριλίου, ο εθνικιστικός σύλλογος «Ιερός Λόχος 2012» διοργανώνει την εθνική και πολιτιστική εκδήλωση "Makedonian Pride 2019" για την προάσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας». Μία εκδήλωση, που από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε, έχει προκαλέσει το μένος και τους αλαλαγμούς του καθεστώτος και των παρακρατικών του παραφυάδων. Οι δημοτικές αρχές της πόλης μεταχειρίζονται κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για την παρεμπόδιση της εκδήλωσης. Και επειδή έχουν την ανάγκη να παρουσιάσουν μία ψευδεπίφαση ελευθερίας, έχουν επιστρατεύσει τις «καλές τους εφεδρείες». Τους κονδυλοφόρους του «αντιρατσισμού». Θα ήταν σίγουρα θετικοί με την εκδήλωση, αν η πρώτη λέξη είχε σεξουαλικό και όχι εθνικό χαρακτήρα..

Μετά την προδοσία μεγατόνων που πραγματοποίησαν παραχωρώντας το όνομα, την ταυτότητα και την κληρονομιά της Μακεδονίας, το μόνο που δεν θέλουν να βλέπουν είναι οι ηχηρές αντιδράσεις του κόσμου. Δεν θα τους περάσει! Στηρίζουμε άπαντες την εκδήλωση με την παρουσία μας στην Θεσσαλονίκη! Θα είμαστε εκεί. Αλληλεγγύη σε κάθε ριζοσπαστική αντικαθεστωτική πρωτοβουλία.

Υγ: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με τους ιθύνοντες της εκδήλωσης για να λάβουν ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Κορωνοϊός και παράνομη μετανάστευση - τα δύο εργαλεία του ίδιου συστήματος (Αντικαθεστωτική #40)

Στη σημερινή εκπομπή αναλύεται το θέμα του κορωνοϊού και πως αυτός έχει εργαλειοποιηθεί από το ίδιο σύστημα, που παράλληλα εξακολουθεί α...