Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019

Ενημερωτική δράση στον Γέρακα ενάντια στο κέντρο εγκατάστασης λαθρομεταναστώνΤο κατοχικό ανθελληνικό κράτος, που μας καταδυναστεύει, έχει κάνει την χώρα μας έναν απέραντο τριτοκοσμικό χώρο εισδοχής λαθρομεταναστών που παρουσιάζονται υποκριτικά ως «προσφυγόπουλα». Οι νέες ορδές θα εγκατασταθούν στις γειτονιές του Γέρακα και της Παιανίας. Οι εγκαταστάσεις «φιλοξενίας» χτιζόντουσαν όλο αυτό το διάστημα εν αγνοία των κατοίκων, που έβλεπαν μεν την διεξαγωγή των έργων , χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν τον σκοπό τους. Στην εγκληματική αυτή προδοσία είναι συνένοχη και η δημοτική αρχή της πόλης, η οποία όλο αυτό το χρονικό διάστημα έκανε πως δεν έβλεπε..

Μέσα σε αυτές τις εξελίξεις, κλιμάκιο συναγωνιστών πραγματοποίησε χτες το απόγευμα ενημερωτική δράση στην κεντρική πλατεία του Γέρακα. Ο παρευρισκόμενος κόσμος έλαβε τα φυλλάδια μας. Από την επαφή και τις συζητήσεις μας, αν και ήταν ενημερωμένος κατά πλειοψηφία, φάνηκε προβληματισμένος ως προς τις μορφές αντίδρασης που πρέπει να ακολουθηθούν στην παρούσα κρίσιμη καμπή, αλλά και αγανακτισμένος από το εκφοβιστικό κλίμα που προσπάθησε προ ημερών να επιβάλει ο κυβερνητικός στρατός των antifa κονδυλοφόρων. Η αφύπνιση της κοινωνίας έρχεται με δράσεις στους δρόμους -από τις οποίες προκύπτει η επαφή και ο διάλογος μαζί της- και όχι με τα φληναφήματα του κάθε ιστολογίου.

Ακολούθως, παραθέτουμε το περιεχόμενο των διανεμηθέντων φυλλαδίων, αλλά και φωτογραφίες από την δράση μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Γιάννης Λαγός: Όλη η αλήθεια και οι εξελίξεις στον εθνικιστικό χώρο (Αντικαθεστωτική Επικαιρότητα #50)

Στην εκπομπή αυτή ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός μιλάει για όλους και για όλα, απατώντας σε καίρια ερωτήματα. Δείτε την συζήτηση πατώντας...