Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019

Ηχηρή παρουσία συναγωνιστών στην παρέλαση (Φωτο - Βίντεο)


  Η επέτειος της εθνεγερσίας σημαίνει πολλά για τον Έλληνα εθνικοσοσιαλιστή. Δεν είναι απλά και μόνο η αποτίναξη του τουρκικού ζυγού ούτε η γένεση του ελληνικού κράτους. Είναι ένα υπερβατικό πλαίσιο αξιών που διαχρονικά αναβλύζουν στο αίμα μας στην αλληλουχία των γενεών. Είναι το ανυπόταχτο πνεύμα της κλεφτουριάς. Είναι η πυξίδα πλεύσης για τους σημερινούς χαλεπούς καιρούς. Είναι το παράδειγμα που ζει μέσα μας και καλούμαστε να το ενσαρκώσουμε. Είναι η άσβεστη επαναστατική φλόγα που καίει μέσα μας.


Ως εκ τούτου, η συλλογικότητα μας δεν θα μπορούσε να μην δώσει το «παρών» στην φετινή στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Μαζί με άλλους εθνικιστές πέρασε τα δικά της μηνύματα στον παρευρισκόμενο κόσμο ανήμερα της επετείου, παρά την τρομοκρατία που εξαπέλυσαν η κυβέρνηση και οι παρακρατικοί της. Το μεγάλο «στοίχημα» για κάθε εθνικά σκεπτόμενο Έλληνα δεν είναι η αναπόληση του παρελθόντος ούτε η ένας τυπικός εορτασμός. Είναι η συνειδητοποίηση ότι το αίμα των επαναστατών θα βρει δικαίωση μόνο μέσα από την ανυποχώρητη συνέχιση του αγώνα του. Είναι ο αγώνας για ελευθερία, δικαιοσύνη και ανεξαρτησία.

Η επανάσταση του 1821 δεν τελείωσε ποτέ. Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρις εσχάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Γιάννης Λαγός: Όλη η αλήθεια και οι εξελίξεις στον εθνικιστικό χώρο (Αντικαθεστωτική Επικαιρότητα #50)

Στην εκπομπή αυτή ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός μιλάει για όλους και για όλα, απατώντας σε καίρια ερωτήματα. Δείτε την συζήτηση πατώντας...