Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019

Τελετή μνήμης για τους πεσόντες Αξιωματικούς των Ιμίων (Βίντεο)Χτες βράδυ,  ανήμερα της μαύρης για την σύγχρονη ελληνική ιστορία επετείου της δολοφονίας του Χριστόδουλου Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκου και Έκτορα Γιαλοψού, η συλλογικότητα μας πραγματοποίησε μία λιτή τελετή μνήμης προς τιμήν τους. Γνωρίζουμε ότι η μνήμη των τριών πεσόντων αξιωματικών δεν θα δικαιωθεί μέσα από τελετές μνήμης και τις ψευδοπατριωτικές φιέστες που δεν πείθουν κανέναν πλέον. Είναι το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να πράξουμε για να διατηρήσουμε την μνήμη τους ανεξίτηλη σε μία εποχή που οι δυνάστες μας θέλουν να τους ξεχάσουμε.

Στο μνημείο των Ιμίων, που αύριο θα παραδοθεί με τις ευλογίες του καθεστώτος στις ορδές των αναρχοκομμουνιστών, - την ίδια στιγμή που οι κυνοβουλευτικοί εθνικιστές θα στήσουν την γνωστή τυποποιημένη φιέστα στην ασφαλή απομόνωση των γραφείων τους- βρέθηκαν και φέτος εθνικοσοσιαλιστές και ριζοσπάστες εθνικιστές που τίμησαν τους τρεις εθνομάρτυρες στο σημείο που απαιτεί η περίσταση.

Η πορεία μας ξεκίνησε από το Μέγαρο Μουσικής, ως απάντηση στις ιταμές προσαγωγές που σημειώθηκαν πριν δύο εβδομάδες, καταλήγοντας στο μνημείο των Ιμίων, όπου και πραγματοποιήθηκε η τελετή μνήμης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Γιάννης Λαγός: Όλη η αλήθεια και οι εξελίξεις στον εθνικιστικό χώρο (Αντικαθεστωτική Επικαιρότητα #50)

Στην εκπομπή αυτή ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός μιλάει για όλους και για όλα, απατώντας σε καίρια ερωτήματα. Δείτε την συζήτηση πατώντας...