Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Μία αξέχαστη Πρωτοχρονιά με έντονο άρωμα πολυ-πολιτισμικότητας (Βίντεο)



                                                  Πρωτοχρονιά στην Αθήνα 2005..

Ο κόσμος κατεβαίνει χαρωπός, αισιόδοξος και ανυποψίαστος να γιορτάσει την έλευση του νέου έτους με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η πλατεία Συντάγματος είναι κατάμεστη και έχει «φορέσει τα καλά της».  Άντρες, γυναίκες και παιδιά αποχαιρετούν το «χρυσό» για την Ελλάδα 2004. Το νέο έτος είναι γεγονός. Παντού βλέπεις φιλιά, αγκαλιές, ευχές και χαμόγελα. Μέσα στην εορταστική σύναξη έχουν παρεισφρήσει και συμμορίες αλλοδαπών που εκμεταλλεύονται την κατάσταση ποικιλοτρόπως.  Περικυκλώνουν και συνωστίζουν όποια Ελληνίδα συναντούν στο διάβα τους, όπως τα μυρμήγκια στα ψίχουλα, προς ικανοποίηση των σεξουαλικών τους αναγκών  ή, έστω, για να «βουτήξουν» κάποιο πορτοφόλι.

Οι εικόνες που μπορείτε να δείτε στο κάτωθι βίντεο «έρχονται» από το παρελθόν για να μας δείξουν το ζοφερό μέλλον. Λίγα χρόνια αργότερα θα τις δούμε να επαναλαμβάνονται σαν κακόγουστη φάρσα σε κάθε γωνιά της Ευρώπης. Πάρος, Λέσβος και Ρόδος. Κολωνία, Ρώμη, Λονδίνο, Στοκχόλμη και Παρίσι . Πρόσφατα είχαμε και την χριστουγεννιάτικη σοκαριστική είδηση με τις δύο τουρίστριες από την Νορβηγία που αποκεφαλίστηκαν στο Μαρόκο από Τζιχαντιστές. Στην Ελλάδα βιώσαμε το πιο ηχηρό χαστούκι με την νεαρή πανέμορφη Μυρτώ που έπεσε θύμα βιασμού και δολοφονίας από τον Πακιστανό που όλα τα καθιζήματα του «αντιρατσισμού» έσπευσαν να τον δικαιολογήσουν και να «ελαφρύνουν» την θέση του.
                                                            
Τα περιστατικά πληθαίνουν αλλά οι αντιδράσεις κάμπτονται. Το καθεστώς θέλει να σε πείσει ότι αυτή θα είναι η νέα μας «φυσιολογική»  καθημερινότητα.  Θα τους το επιτρέψεις;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Πολεμιστές της Ευρώπης: Michael Wittmann και Balthazar Woll

Η Ευρώπη είναι η πατρίδα της Λευκής Άριας Φυλής και η ιστορία της Ευρώπης είναι στολισμένη με αμέτρητα παραδεί...