Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Παρέμβαση συμπαράστασης στους μαθητές του 1ου ΓΕΛ Γέρακα (Φωτο - Βίντεο)


Σήμερα το πρωί αποφασίσαμε να πράξουμε το κατ' εμάς αυτονόητο, αλλά για τους πολλούς φωστήρες του χώρου, μάλλον δυσθεώρητο. Κλιμάκιο της συλλογικότητας μας πραγματοποίησε παρέμβαση στο 1ο ΓΕΛ Γέρακα προκειμένου να εκφράσουμε την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στην πρώτη εθνικιστική κατάληψη που τόσο πόνεσε τους λακέδες του εκπαιδευτικού, δημοσιογραφικού και πολιτικού κατεστημένου.

Ενημερωτικό υλικό μοιράστηκε έξω απ' το σχολείο, ενώ αρκετοί μαθητές βγήκαν έξω από το κτίριο για να δηλώσουν την ταύτιση τους με την κίνηση μας.
















Ακολούθως παραθέτουμε το περιεχόμενο των φειγ βολάν και των φυλλαδίων



Η θετική ανταπόκριση προφανώς ενόχλησε τους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο για να καταστείλουν την πρωτοβουλία των μαθητών και να παρεμποδίσουν την ενημερωτική μας δράση και την επικοινωνία μας με τους μαθητές. Είμαστε σίγουροι όμως πως αν, αντί για διάχυση ιδεών πραγματοποιούσαμε διανομή χόρτου, τότε αυτοί που θα μας χειροκροτούσαν πρώτοι δεν θα ήταν οι μαθητές, αλλά τα πιστά σκυλιά της Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας. 






Το χειροκρότημα των παιδιών κατά την αποχώρηση μας αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη ότι τα μυαλά και οι ψυχές των νέων παιδιών έχουν γυρίσει πλέον τις πλάτες τους στα κίβδηλα κηρύγματα της ισότητας και της εθνικής προδοσίας. Συγχαρητήρια μάγκες! Θα ξανά γυρίσουμε γιατί πλέον κανείς δεν θα αφήνεται μόνος του όταν πολεμάει για την Ιδέα και την πατρίδα. Ζήτω η νίκη! Ζήτω η ελληνική Μακεδονία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Πολεμιστές της Ευρώπης: Michael Wittmann και Balthazar Woll

Η Ευρώπη είναι η πατρίδα της Λευκής Άριας Φυλής και η ιστορία της Ευρώπης είναι στολισμένη με αμέτρητα παραδεί...