Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Παρέμβαση ενάντια στην γιορτή του Πολυτεχνείου στο 1ο ΓΕΛ Γέρακα (Φωτό - Βίντεο)


Σήμερα το πρωί κλιμάκιο συναγωνιστών πραγματοποίησε παρέμβαση στο 1ο ΓΕΛ Γέρακα ενάντια στην καθιερωμένη ετήσια γιορτή του Πολυτεχνείου που συμβαίνει τέτοιες μέρες σε όλα τα σχολεία. Πρόκειται ασφαλώς για την αγαπημένη γιορτή της μεταπολίτευσης, αλλά και της αριστεράς γενικότερα που αποτελεί το χαϊδεμένο παιδί της Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας.



Είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων ημερών που επισκεπτόμαστε το συγκεκριμένο σχολείο. Η επιλογή μας σαφώς και δεν είναι τυχαία. Πρόκειται για τους μαθητές που πήγαν κόντρα στο ρεύμα της πολιτικής ορθότητας πραγματοποιώντας την πρώτη εθνικιστική κατάληψη με εξαιρετικά επικοινωνιακά αποτελέσματα. Για τους μαθητές που αντιστάθηκαν έμπρακτα στις μεθοδευμένες προσπάθειες του κατοχικού κράτους να ξεπουλήσει την ιστορία και την εθνική μας ταυτότητα. Πληροφορούμενοι την πρόσφατη εισβολή φιλοκυβερνητικών ταγμάτων εφόδου στο σχολείο για να εκφοβίσουν τους μαθητές είχαμε την ηθική υποχρέωση να επανέλθουμε και να τους στηρίξουμε έμπρακτα. Η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει είτε ασκείται θεσμικά από τον διευθυντή είτε από τις γνωστές παρακρατικές συμμορίες.





Όπως συνέβη και στην προηγούμενη παρέμβαση, η ανταπόκριση των μαθητών ήταν ιδιαίτερα θετική και ξεπέρασε κάθε μας προσδοκία.










Ακολούθως παραθέτουμε το περιεχόμενο των φυλλαδίων που διανεμήθηκαν στους μαθητές αλλά και των φειγ βολάν που πετάχτηκαν. Ο στόχος μας, όπως θα δείτε, δεν είναι να κάνουμε μαθήματα ιστορίας στα παιδιά, όπως οι «δημοκράτες», αλλά να τα καλλιεργήσουμε τον προβληματισμό τους γύρω από το εν λόγω παραμύθι που πλασάρεται ως επέτειος και να διερευνήσουν από μόνοι τους την αλήθεια των γεγονότων.





 Και επειδή οι εθνικοσοσιαλιστές είμαστε πάνω απ’ όλα οικολόγοι δεν θα μπορούσαμε να μην καθαρίσουμε το σχολικό περιβάλλον από τα υλικά και πνευματικά σκουπίδια που το γέμισαν οι παρακρατικοί  δύο μέρες πριν




 Καλούμε κάθε εθνικοσοσιαλιστή και εθνικιστή να στηρίξει κάθε μαθητική πρωτοβουλία που κινείται στον δρόμο των ιδεών μας. Ο Γέρακας ήταν μόνο η αρχή. Την σκυτάλη πήραν οι μαθητές της Κατερίνης που δίνουν σθεναρά έναν ασυμβίβαστο και ανυποχώρητο αγώνα. Επιστρέψαμε πιο σύντομα απ' ότι περίμεναν και θα ξανα έρθουμε.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Πολεμιστές της Ευρώπης: Michael Wittmann και Balthazar Woll

Η Ευρώπη είναι η πατρίδα της Λευκής Άριας Φυλής και η ιστορία της Ευρώπης είναι στολισμένη με αμέτρητα παραδεί...