Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Παρέμβαση στο παρακρατικό στέκι 516 του Ρουβίκωνα στην Φιλοσοφική




Πριν λίγο σήμερα το πρωί, μέλη της συλλογικότητάς μας πραγματοποίησαν παρέμβαση στο περιβόητο κτίριο 516 το οποίο ο Ρουβίκωνας έχει καταλάβει τις τελευταίες μέρεςΜε την εικαστική παρέμβαση στο παρακρατικό στέκι και με τα τρικάκια που ερρίφθησαν στην κεντρική είσοδο, στον προαύλιο χώρο αλλά και στους διαδρόμους της Σχολής, ξεκαθαρίζουμε ότι τα κυβερνητικά μαντρόσκυλα που παριστάνουν τους «αντιεξουσιαστές» έχοντας εξουσιαστικές πλάτες, δεν έχουν καμία θέση στα ακαδημαϊκά ιδρύματα.

Για την κυβέρνηση της αριστεράς, των μνημονίων και των λαθρομεταναστών είναι απλά «τα παιδιά» (όπως ανέφερε προ μηνών ο ίδιος ο πρόεδρος του κοινοβουλίου), «τα αγνά επαναστατημένα νιάτα», «οι άγγελοι του αντιφασισμού» και «οι ιεροκήρυκες της προοδευτικότητας». Για εμάς ήταν, είναι και θα παραμείνουν οι κομισάριοι της πολιτικής τους ορθότητας. Τα μίσθαρνα ενταταλμένα μαντρόσκυλα της παγκοσμιοποίησης. Όταν διαπράττεις αλλεπάλληλες έκνομες ενέργειες με επίσημη ανάληψη ευθύνης και, αντί να είσαι καταζητούμενος, δίνεις συνεντεύξεις σε ειδησεογραφικά δίκτυα διαφημίζοντάς τες χωρίς κανένα ουσιαστικό κόστος, τότε μάλλον δεν είσαι και τόσο αναρχικός. Ομοίως συμβαίνει και με το παρακρατικό Indymedia που απολαμβάνει διαχρονικά προστασία από όλες τις κυβερνήσεις ανεξαρτήτως πολιτικών αποχρώσεων. Και την ίδια στιγμή οι Εθνικοσοσιαλιστές – Εθνικιστές οδηγούνται στα δημοκρατικά κάτεργα, απλά και μόνο επειδή έχουν διαφορετική πολιτική κοσμοθέαση. Γι΄ αυτούς τους λόγους, τονίζουμε ότι η δράση μας είναι πάνω απ’ όλα ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ.

Τα πανεπιστήμια δεν ανήκουν ούτε στο κράτος ούτε στο παρακράτος. Ανήκουν στο ελληνικό έθνος. Σαν σκεπτόμενοι Έλληνες έχουμε μόνο ένα χρέος. Την αντίσταση μας στην ανθελληνική τοξίνη που σκορπούν στον χώρο της Εκπαίδευσης τα πιστά μαντρόσκυλα του δημοκρατικού καθεστώτος. Εν αρχή ην η πράξις αδέρφια.


ΥΓ1) Η δράση μας δεν συνεπάγεται επ’ ουδενί την στήριξή μας στην ακαδημαϊκή κοινότητα που θέλει την απομάκρυνση του Ρουβίκωνα. Το ακαδημαϊκό κατεστημένο είναι ξεκάθαρα συνυπεύθυνο για την ηθική και πνευματική διάβρωση της νεολαίας από το δηλητήριο του πολιτιστικού μαρξισμού το οποίο υιοθετούν πλέον άπαντες είτε εκ πεποιθήσεως είτε πειθαναγκαζόμενοι. Οι καθηγητές θα μας βρουν μπροστά τους.

ΥΓ2) Το ότι εστιάσαμε στον Ρουβίκωνα δεν σημαίνει ότι αποδεχόμαστε την ύπαρξη φοιτητικών παρατάξεων στα Πανεπιστήμια. Τα ακαδημαϊκά ιδρύματα σε ένα σωστό κράτος πρέπει να αποτελούν χώρο επιστημονικής κατάρτισης και έρευνας και όχι πεδίο ανούσιων παραταξιακών αντιπαραθέσεων. Θα επιστρέψουμε σύντομα και για τα υπόλοιπα κακομαθημένα, που ξεκινούν το χτίσιμο του πελατειακού κράτους προτείνοντας αφειδώς στους απολιτίκ φοιτητές μπουζούκια και σημειώσεις μαθημάτων. Πέρα από τις άπειρες αφίσες, αποτελούν και οι ίδιοι πνευματικούς ρύπους για τα πανεπιστήμια.


Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό της δράσης



Αν και δεν ήρθαμε για τους συγκεκριμένους, είπαμε να μην τους χαλάσουμε το χατίρι. Μία πόρτα τους χωρίζει άλλωστε



Εθνικοσοσιαλιστικά συνθήματα γράφτηκαν και σε άλλα σημεία στον 5ο αλλά και τον 4ο Όροφο της Φιλοσοφικής


Τρικάκια ερρίφθησαν στους διαδρόμους αλλά και στον προαύλιο χώρο της εισόδου της Σχολής με συναφή με την δράση συνθήματα







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Πολεμιστές της Ευρώπης: Michael Wittmann και Balthazar Woll

Η Ευρώπη είναι η πατρίδα της Λευκής Άριας Φυλής και η ιστορία της Ευρώπης είναι στολισμένη με αμέτρητα παραδεί...