Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Παρέμβαση συμπαράστασης στον διωκόμενο κοσμηματοπώλη (Βίντεο και φωτο)


Όπως είχαμε επισημάνει στο προχθεσινό μας άρθρο (https://ellinikisocialistikiantistasi.blogspot.com/2018/09/blog-post_57.html) ζούμε στιγμές σουρεαλιστικού παραλογισμού το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ένας υπερήλικας βιοπαλαιστής κινδυνεύει να βρεθεί στα κάτεργα των δημοκρατικών φυλακών επειδή τόλμησε να υπερασπιστεί την περιουσία του. Κι αυτό, επειδή το δημοκρατικό σύστημα έχει σαν πρώτιστο στόχο να αγιοποιήσει τον δράστη της ληστείας, καθώς τυχαίνει να συγκέντρωνε όλα τα χαρακτηριστικά του «ιδανικού πολίτη» της νέας τάξης πραγμάτων: ήταν τοξικομανής, ομοφυλόφιλος και οροθετικός.

Βλέποντας το ακατάπαυστο λιντσάρισμα προς τον αθώο – κατ’ εμάς – συμπολίτη μας από τα γνωστά διαπλεκόμενα ΜΜΕ και τους πάσης φύσεως επαγγελματίες αντιρατσιστές, αποφασίσαμε ως συλλογικότητα να τον στηρίξουμε έμπρακτα.

Σε πρώτη φάση παρευρεθήκαμε στα δικαστήρια της Ευελπίδων –που είχαν κατακλυστεί από εκατοντάδες αριστερούς, αναρχικούς, ομοφυλόφιλους και λοιπούς… ακτιβιστές – δίνοντας στεντόρεια το παρών, μαζί με φίλους και συναγωνιστές, εθνικιστές και εθνικοσοσιαλιστές.


Εν συνεχεία, μεταβήκαμε στον τόπο του συμβάντος, πραγματοποιώντας παρέμβαση ηθικής στήριξης προς το πρόσωπο του Έλληνα συμπολίτη μας. Φωνάξαμε συνθήματα συμπαράστασης και ρίξαμε φέιγ βολάν έξω από το κατάστημα, μπροστά από τις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων. Ο συγκεντρωμένος κόσμος επιδοκίμασε την παρέμβασή μας, ενώ οι ρεπόρτερ των καναλιών τηλεφωνούσαν πανικόβλητοι στα αφεντικά τους ώστε να τα ενημερώσουν. Όπως ήταν αναμενόμενο, στηλίτευσαν την κίνησή μας αυτή, με τις γνωστές ταμπέλες που διαθέτουν στα συρτάρια τους, ορισμένοι μάλιστα εξ αυτών είτε από άγνοια είτε από δόλο βιάστηκαν να μας συνταυτίσουν με το κοινοβουλευτικό κόμμα της χρυσής αυγής! Δεν πειράζει. Τους υποσχόμαστε ότι θα μας μάθουν καλύτερα στο εγγύς μέλλον.

Ακολουθεί οπτικοακουστικό υλικό από την παρέμβαση συμπαράστασης που πραγματοποιήσαμε.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Πολεμιστές της Ευρώπης: Michael Wittmann και Balthazar Woll

Η Ευρώπη είναι η πατρίδα της Λευκής Άριας Φυλής και η ιστορία της Ευρώπης είναι στολισμένη με αμέτρητα παραδεί...