Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Η «τυφλή Θέμις» στην Ομόνοια



Το μεσημέρι της Παρασκευής συνέβη στο κέντρο της Αθήνας κάτι, που πλέον αποτελεί καθημερινότητα στην περιοχή, λόγω της καλπάζουσας εγκληματικότητας: ένας άνδρας εμφανώς υπό την επήρεια ναρκωτικών, εισήλθε σε ένα κοσμηματοπωλείο (του οποίου η πόρτα δεν είχε κλείσει καλά, καθώς ο ιδιοκτήτης είχε βγει για λίγες μόνο στιγμές από το κατάστημά του) κρατώντας ένα μαχαίρι, με σκοπό να διαπράξει ληστεία. 

Ως εδώ, έχουμε να κάνουμε με κοινά περιστατικά που δεν αποτελούν καν είδηση, πλέον, καθώς η Ομόνοια είναι μία σαφώς υποβαθμισμένη περιοχή. Ο επίδοξος ληστής όμως, εγκλωβίστηκε καθώς η πόρτα έκλεισε πίσω του, και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα εμφανίστηκε έξω από το κατάστημα ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία. Ο δράστης, πανικοβεβλημένος, προσπάθησε ανεπιτυχώς με έναν πυροσβεστήρα να σπάσει την πόρτα και κατόπιν άρχισε σε κατάσταση αμόκ (προφανώς λόγω των ναρκωτικών) να σπάει τζάμια με σκοπό να διαφύγει από το κατάστημα. Ο ιδιοκτήτης, μαζί με κάποιο άλλο άτομο, άρχισαν να κλωτσούν προς το σημείο απ’ όπου προσπαθούσε να βγει ο τοξικομανής, με μερικές κλωτσιές να καταλήγουν όντως στο κεφάλι του, ωστόσο εξήλθε ζωντανός, κραδαίνοντας ένα σπασμένο τζάμι με το οποίο απειλούσε το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που είχε σπεύσει να παράσχει πρώτες βοήθειες, καθώς και τους αστυνομικούς, οι οποίοι τελικά τον συνέλαβαν, ζωντανό, αν και λίγο αργότερα έχασε τη ζωή του.

Στη χώρα μας, όπου όλοι οι νόμοι πλέον είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ του πολίτη και υπέρ μόνο κάθε λογής αλλοδαπών αλλά και ευνοούμενων της εξουσίας, ήδη ο κοσμηματοπώλης, που αναμένεται να δικαστεί για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών (επειδή προσπάθησε απλά να καθυστερήσει τον επίδοξο ληστή ώσπου να έρθει η αστυνομία) έχει ήδη στιγματιστεί με τα μελανά χρώματα του «δολοφόνου», του «κτήνους»  και άλλων βαρύτατων χαρακτηρισμών, επειδή απλώς δεν έδειξε αρκετή κατανόηση και στοργή σε έναν τοξικομανή που μπροστά στα μάτια του κατέστρεφε το κατάστημά του. Αργότερα, όμως, διέρρευσε στο διαδίκτυο και η ταυτότητα του θύματος: πρόκειται για έναν γνωστό και πολύ δραστήριο ομοφυλόφιλο ακτιβιστή της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, προφανώς τοξικομανή και κατά δήλωσή του οροθετικό. Μάλιστα, αποχαιρετιστήριο μήνυμα γι’ αυτόν, έγραψε ο περιβόητος Βαλλιανάτος.

Στη χώρα όπου βασιλεύει η δημοκρατική αδικία λοιπόν, ας λοιδορήσουμε και ας λιντσάρουμε έναν ηλικιωμένο καταστηματάρχη, επειδή τόλμησε να κλωτσήσει έναν ομοφυλόφιλο πρεζάκια επίδοξο ληστή. Εμείς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε την ταυτότητα του κοσμηματοπώλη, ωστόσο είναι αυτονόητο πως δεν μπορούμε παρά να θεωρήσουμε την ενέργειά του δικαιολογημένη και την δίωξή του, άδικη.

Δ.Η

http://www.enikos.gr/society/596596/aftos-einai-o-nekros-sti-listeia-sto-kosmimatopoleio-stin-omonoia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Πολεμιστές της Ευρώπης: Michael Wittmann και Balthazar Woll

Η Ευρώπη είναι η πατρίδα της Λευκής Άριας Φυλής και η ιστορία της Ευρώπης είναι στολισμένη με αμέτρητα παραδεί...