Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Παρέμβαση ενάντια στο Ξεπούλημα των Θερμοπυλών (Βίντεο)



Σεπτέμβριος 2018 και ήδη έχει δοθεί το πράσινο φως για τη νέα ιεροσυλία στο έδαφος των Θερμοπυλών. Πρώτα, ατίμασαν τον ιερόν τούτο χώρο του ελληνισμού – αιωνίου συμβόλου δόξας και ηρωισμού – εγκαθιστώντας σμάρια λαθρομεταναστών. Τώρα, που το ΤΑΙΠΕΔ, το όργανο του Υπερταμείου το αρμόδιο για την εκποίηση της περιουσίας του ελληνικού κράτους, αποφάσισε να πουλήσει μέρος της ιερής τούτης γης προς εγκατάσταση πολυτελούς ξενοδοχείου και spa, κάποιοι άλλοι βάρβαροι θα έρθουν να ατιμάσουν ξανά τον χώρο. Εκεί που βρίσκονται θαμμένα τα κόκαλα του Λεωνίδα, εκεί που κάθε πιθαμή γης είναι ποτισμένη με αίμα Ελλήνων ηρώων, νεόπλουτοι τουρίστες θα απλώνουν τα πλαδαρά κορμιά τους και θα ρυπαίνουν τη γη με τα σκουπίδια τους.

Η τοπική κοινωνία και ο ελληνισμός ολόκληρος δεν μπορούν να επιτρέψουν μια τέτοια προσβολή, με την αδράνεια ή τον συμβιβασμό τους, για λίγα ευρώ πουρμπουάρ που θα τους πετάνε οι ξένοι. Κι εμείς, ως Ελληνική Σοσιαλιστική Αντίσταση, πράξαμε το ελάχιστο χρέος μας: αποτίσαμε τον δέοντα φόρο τιμής στον ανδριάντα της δόξας, παράλληλα όμως κάναμε παρέμβαση στη γειτονική πόλη της Λαμίας, μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό στους κατοίκους και παρελαύνοντας στους δρόμους της πόλης, εισπράττοντας θετικότατη ανταπόκριση από τον λαό της Λαμίας, που παρεμπιπτόντως δεν γνώριζε τίποτα σχετικά με την επικείμενη εκποίηση των Θερμοπυλών.

Ακολουθεί υλικό από τις εκδηλώσεις, καθώς και το κείμενο του φυλλαδίου που μοιράστηκε. Ο Αγώνας τώρα αρχίζει και δεν θα σταματήσει μέχρι να νικήσουμε. Γιατί οι Ιδέες πρέπει να γίνονται πράξη.

ΕΣΑ




Ακολουθούν αποσπάσματα από τις ομιλίες του Βασιλείου Μιχαλόπουλου από το Πελοποννησιακό Ίδρυμα Εθνοφυλετικών Μελετών, του Αστέριου Χάμου από τον Ελληνικό Πατριωτικό Σύνδεσμο Λάρισας και του συναγωνιστή Χάρη από το κίνημα μας, στα πλαίσια της λιτής τελετής μνήμης που πραγματοποίησαμε στις Θερμοπύλες. Εύγε σε όλους τους συναγωνιστές για την συσπείρωση! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Πολεμιστές της Ευρώπης: Michael Wittmann και Balthazar Woll

Η Ευρώπη είναι η πατρίδα της Λευκής Άριας Φυλής και η ιστορία της Ευρώπης είναι στολισμένη με αμέτρητα παραδεί...