Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Η ταυτότητα μας






Ελλάδα,  μέρες του 2018 μ.Χ.: Το σκηνικό μοιάζει με δυστοπική ταινία τρόμου. Οι ξένοι ολιγάρχες, με μοχλό τους, τους ντόπιους πρόθυμους λακέδες τους, έχουν επιβάλει την παντοκρατορία τους. Η οικονομία είναι στα χέρια τους, το σύνολο της παραγωγής και του ιδρώτα του λαού μας δεν ανήκει στον Έλληνα αλλά σε ξένους. Η Ιστορία και η μνήμη μας, απαξιώνονται και διαστρέφονται, για να αποκόψουν τον Έλληνα από τη βάση που πατά. Ο ελληνικός πληθυσμός οδηγείται τεχνηέντως πλην όμως ολόισια στον μαρασμό, τη γήρανση και τον αφανισμό. Παράλληλα, ορδές αλλοδαπών από κάθε γωνιά του πρώην Τρίτου Κόσμου κατακλύζουν τη γη μας, τη γη όπου άλλοτε οι παππούδες μας ζούσαν, μοχθούσαν, γιόρταζαν, μεγάλωναν τα παιδιά τους.  Η φυλή μας χάνεται, ο πολιτισμός μας σβήνει, οι ολοένα και λιγότεροι Έλληνες κρατούνται σε διαρκή αγωνία για το αν αύριο θα έχουν δουλειά, ενώ τα ενδιαφέροντά τους, χάρη στην καθοδήγηση των ΜΜΕ, εξαντλούνται στην κατανάλωση άχρηστων προϊόντων, υλικών και πολιτιστικών.

Κι όλη αυτή η εφιαλτική πραγματικότητα επιτείνεται με τη συνέργεια όλου του δημοκρατικού κόσμου, και με λύπη διαπιστώνει κανείς ότι οι εθνικιστές, κομματικοποιημένοι ή ακομμάτιστοι, από δόλο, άγνοια ή ανεπάρκεια, όχι μόνο δεν προτάσσουν τα στήθη για να σταματήσουν το κακό, αλλά αντιθέτως ανοίγουν την Κερκόπορτα και το ωθούν να μπει γρηγορότερα στην καρδιά του ελληνισμού.

Σ’ όλην αυτήν την αποχαύνωση, οφείλουν όσοι Έλληνες ακούν ακόμα τη φωνή του Αίματος μέσα στις φλέβες τους, να αντισταθούν. Ο δικός μας φορέας, δεν είναι παρά τέκνο της Ανάγκης κι ώριμο τέκνο της Οργής. Γιατί ο εθνικοσοσιαλισμός είναι το αναπόφευκτο, και είναι τιμή για κάθε Έλληνα να αγωνιστεί να τον κομίσει, παρά τις αντιξοότητες ή μάλλον χάρη ακριβώς σε αυτές.

Ελληνική Σοσιαλιστική Αντίσταση, λοιπόν.

-          Γιατί είμαστε Έλληνες και περήφανοι που στον δικό μας τόπο γεννήθηκε και μέστωσε η ιδέα του Αίματος και της Φυλής, καθώς και της Τιμής που απορρέει από το ανήκειν στο ιερό τούτο σύνολο.

-          Γιατί πιστεύουμε στον Σοσιαλισμό, σε έναν σοσιαλισμό με γνώμονα την ευημερία της φυλής και του λαού μας, το μόνο σύστημα που μπορεί να θωρακίσει το περί δικαίου αίσθημα, ότι καθένας αξιοποιεί δίκαια τις ικανότητές του και ανταμείβεται γι’ αυτές, χωρίς ανισότητες που απορρέουν από την ανεξέλεγκτη άγρα κέρδους λίγων ευνοούμενων της εξουσίας.
-          Γιατί όταν η αδικία γίνεται νόμος, η Αντίσταση είναι καθήκον.

Μην ακούς τις συστημικές Σειρήνες που προσπαθούν να σε αποχαυνώσουν, μην ακούς τις δειλές φωνούλες που προσπαθούν να σε φοβίσουν. Αγωνίσου με όλο σου το Είναι για το αύριο το δικό σου και των παιδιών σου. Ζήσε για να δικαιώσεις χιλιάδες γενιές που μόχθησαν πριν από σένα για να υπάρξεις εσύ. Ζήσε για να μπορούν, χιλιάδες γενιές από τώρα στο μέλλον, οι απόγονοί σου να είναι περήφανοι για σένα, για κάθε ανάσα που παίρνεις, για κάθε πράξη που κάνεις. Εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε το χρέος μας. Εσύ;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Πολεμιστές της Ευρώπης: Michael Wittmann και Balthazar Woll

Η Ευρώπη είναι η πατρίδα της Λευκής Άριας Φυλής και η ιστορία της Ευρώπης είναι στολισμένη με αμέτρητα παραδεί...